Heh... ale może poda ktoś jak ich ładnie zabić... próbowałem ich ominąć ale zawsze mnie ze wzgórza zauważali... szprytne dranie
:DModeratorzy: Snake., Bizon, GM
a na powaznie to poloz sie na ziemi w kamuflażu (jak masz w co wątpie moss) lub leaf (jak masz moss i polozysz sie na ziemi w mapach the enda czyli sokrovenno masz 100% kamuflażu i to bez stealth malo tego nawet ruszajac sie mozna utrzymac kamuflaz na poziomie 100% wystarczy sie czołgac nie analogiem tylko przyciskami kierunkowymi, snake sie wtedy czolga wolniej ale cicho i ruch nie obniza stopnia kamuflazu... dalej zakladasz thermal google i powolutku czolgajac sie lokalizujesz misiów... sa praktycznie kolo siebie... dalej bierzesz se ulubiona pukawke a najlepiej proce i włala FPP pozbierac kamyki i jazda! cicho i bezboleśnie powolutku pokoleji
z ta proca to zartowalem
pozdro 
dalej bierzesz se ulubiona pukawke a najlepiej proce i włala FPP pozbierac kamyki i jazda! cicho i bezboleśnie powolutku pokolejiz ta proca to zartowalem
pozdro
:D:D
:D:D

Oczywiście chodzi mi o walkę z The Fury a nie The Fear - z tym bossem nie miałem żadnych problemów. Zapoznam się z poleconym tematem i być może znajdę coś dla siebie. Dzięki.Powrót do Metal Gear Solid 3 i Subsistence
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości