Moderatorzy: Snake., Bizon, GM

SALADYN napisał(a):Na terenie walki z The Fear powystrzelaj wszystko co się rusza zgodnie z radą Johnego po czym kieruj się radarem w układaniu pułapek (tam gdzie wyskakuje kropka ale nic nie ma) po czym wyjdź z lokacji i powróć. Chyba że masz już IFP wtedy możesz spróbować znacznie wcześniej no i łatwiej.
Grigori napisał(a):Ja zawsze łapę tam gdzie jest ogrodzenie pod napięciem. Jakoś nigdy nie miałem z tym problemu.
SaseK napisał(a):Ja zawsze go lape w Dremuchij north w tej kepie trway ciemnej na przeciwko wejscia do dolinovodno czasami stawiam jedna pulapke pod drzewem i lapie sie bird c a potem tchnko a czasami nawet za pierwszym razem sie lapie:) kiedys se 6 zlapalem i pokoleji wpitalalem bo prawie na cala gre mialem;) jednego se zostawilem bo chcialem ifp a i tak mi sie zepsul ;P
SALADYN napisał/a:
Na terenie walki z The Fear powystrzelaj wszystko co się rusza zgodnie z radą Johnego po czym kieruj się radarem w układaniu pułapek (tam gdzie wyskakuje kropka ale nic nie ma) po czym wyjdź z lokacji i powróć. Chyba że masz już IFP wtedy możesz spróbować znacznie wcześniej no i łatwiej.
Nie mam IFP. Ale po czy przed walką ?

pozdro 
SaseK napisał(a):2-3 minuty a nawet w te dwi pulapki sie dwa zlapia

czy da sie ezguna zdobyc nie zjadajac wszystkich zarelek w grze? bo zawsze cholera mi czegos braknie :/ dzisiaj znowu przeszedlem i niemoglem znalezc jakiegos tam weza.... a king cobre znalazlem :/ i mam juz dosc tego marnowania czasu na zarcie....
wiec se dalem swiety spokoj i pykam dalej bez 

Powrót do Metal Gear Solid 3 i Subsistence
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości