Uzion napisał(a):Jak to czym?
Tym ze wie.rz.ymy xD
Ban za dyskryminacje
the_boss napisał(a):Ban za dyskryminacje

kul napisał(a):Masz Firefoxa, ktory podkresla bledy przeciez

Infernal Warrior napisał(a):Nie cwaniakuj ja Cie prosze.
Co innego pisac bez znakow diakrytycznych, a co innego pisac "mojim", "propo", "wiezycie".
Poza tym, powod ktory podales wyzej jest dla mnie calkowicie niezrozumialy. Co ma jedno do drugiego?
duzo osob nie pisze z tzw ''ogonkami'',o

Infernal Warrior napisał(a):duzo osob nie pisze z tzw ''ogonkami'',o
Tutaj tego nie spotkasz.
Rob jak chcesz ale Twoja pisownia stawia Cie w odpowiednim swietle. Jesli bedziesz walil duzo bledow, to zostaniesz uznany za niepowaznego or sth like that.
To tylko dla Twojego dobra
szlak trafia;/

Snake. napisał(a):Albo najpierw pisz wypowiedź w Wordzie, "on" Ci podkreśli ewentualne błędy. Później wklejaj.

twilite kid napisał(a):Dyskleksja to jedna wielka ściema. Teraz każdy jest dysklektykiem, jeżeli nie chce mu się czytać i uczyć poprawnej pisowni. Nagle nam się namnożyło dyslektyków... bo tak łatwiej i zawsze jest wytłumaczenie dla własnego lenistwa.

Dyskleksja to jedna wielka ściema. Teraz każdy jest dysklektykiem, jeżeli nie chce mu się czytać i uczyć poprawnej pisowni. Nagle nam się namnożyło dyslektyków... bo tak łatwiej i zawsze jest wytłumaczenie dla własnego lenistwa.

Mr_Zombie napisał(a):Zatrudnilibyście np. kogoś, kto ma problemy z dodawaniem? o_O
Gac666 napisał(a):To jest tragedia, że dzieciaki teraz tak ściemniają, nie mają za grosz honoru by cokolwiek z tym robić, a potem kończą szkołę takie ciamajdy i debile i się dziwić, że mamy społeczność z mentalnością 5cio latka.

Gac666 napisał(a):Jednakże lektury, a poprawność języka to dwie różne rzeczy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości