Moderator: GM
uci napisał(a):Mam nadzieje ze Capcom po GoWie się obudzi i przejdzie na nextgeny
Gac666 napisał(a):Ja moge rozwinąć. Chodzi mu o to, żeby capcom zobaczył GoW'a, porównał do swojego DMC4 i przekonał się, że tak na prawde to nic nie zrobili oprócz grafiki i że nie wskoczyli w next gen całym ciałem a tylko zanużyli stopy.
Shinigami napisał(a):GoW rzuca na Ciebie przeciwników i każe nawalać w kwadrat i czasami trójkąt by nie zanudzić się na śmierć.
Shinigami napisał(a):Gra z Kratosem ma fajny klimat, fajna z niej przygodówka
Shinigami napisał(a):Fani więcej nie oczekiwali.
twilite kid napisał(a):Shinigami napisał(a):Gra z Kratosem ma fajny klimat, fajna z niej przygodówka
Hę? Chyba bardziej "gra akcji", może właśnie "slasher", ale gdzie przygodówka?
A z przygodówką chodziło mi o elementy platformowe (bo przygodówkami już od dawna nie nazywa się tylko gier pint n click).Shinigami napisał(a):A z przygodówką chodziło mi o elementy platformowe
W takim razie jak nazwałbyś Jak 2 albo 3? Na miano platformówki per se nie zasługują
Shinigami napisał(a):DMC jest techniczny i stawia graczowi wyzwanie, GoW rzuca na Ciebie przeciwników i każe nawalać w kwadrat i czasami trójkąt by nie zanudzić się na śmierć.
twilite kid napisał(a):Czy czwarta jeszcze czymś zaskoczy?
.uci napisał(a):no szczególnie że DMC4 poprzeczki wysoko nie postawił
Gac666 napisał(a):Chodzi mu o to, żeby capcom zobaczył GoW'a, porównał do swojego DMC4 i przekonał się, że tak na prawde to nic nie zrobili oprócz grafiki i że nie wskoczyli w next gen całym ciałem a tylko zanużyli stopy.
Shinigami napisał(a):DMC jest techniczny i stawia graczowi wyzwanie, GoW rzuca na Ciebie przeciwników i każe nawalać w kwadrat i czasami trójkąt by nie zanudzić się na śmierć.
Shinigami napisał(a):Gra z Kratosem ma fajny klimat, fajna z niej przygodówka
SALADYN napisał(a):Mnie tam zastanawia co Sony ma zamiar zrobić z serią GoW gdy już trójka wyjdzie , mam nadzieje na godne i mocne zakończenie serii , takie z przytupem ale definitywne.
Gac666 napisał(a):GoW posiada znacznie wiecej kombosów przez co walka się nie nudzi tak szybko. Fakt, że DMC mają różne style walki, ale to i tak mało w porównaniu do Kratosa.
Shinigami napisał(a):Capcom nic nie musi z przygód Kratosa czerpać, bo to zupełnie inna liga.
Sylvan Wielki napisał(a):Ludzie wszędzie się dopatrują przełomu w mechanice a po co zmieniać coś znakomitego? A oprawa się starzeje.
Snake 0001 napisał(a):Jak Wy możecie wogóle porównywać DMC do GoW? Przecież przygody Kratosa to "klon" DMC.
Snake 0001 napisał(a):GoW to "masherka" przycisków
Snake 0001 napisał(a):DMC ma rewelacyjny gameplay i bije GoW na głowę.
Jak Wy możecie wogóle porównywać DMC do GoW? Przecież przygody Kratosa to "klon" DMC.
Snake 0001 napisał(a):Dante ma kilka broni, różne style walki
Snake 0001 napisał(a):Całkowicie się z Tobą zgadzam Shinigami. To Capcom ze swoim DMC tu ustawia poprzeczkę, a nie GoW. Zresztą jak mają czerpać coś z "klona" sowojej gry? To tak jakby ludzie z Rockstar próbowali coś podpatrzeć u tych od Saint's Row. Jednym słowem - bezsensu.
Snake 0001 napisał(a):Tutaj także się zgadzam. DMC ma rewelacyjny gameplay i bije GoW na głowę.
Shini jako fan boy DMC broni go rękami i nogami, jednak tu należy rzetelnie ocenić całość .

uci napisał(a):W przyapdku GoWa to przy zmianie między jedynką a dwójką postarano się o zmiane nie tylko ografiki, ulepszono gameplay, dodano wiecej jakos wszytskiego (pegaz, fatale nawet rage tytanów). Licze że kratos ]I[ bedzie kick ass

MrPayne napisał(a):Sam kocham obie serie i jakoś nigdy nie przyszło mi do głowy wywyższać jedną nad drugą... Mają dwie różne szkoły tworzenia gatunku i oba dają wiele radości.
uci napisał(a):ale ja tylko powiedziałem ze DMC4 jakimś przeskokiem w porównaniu do DMC3 nie był
uci napisał(a):W przyapdku GoWa to przy zmianie między jedynką a dwójką postarano się o zmiane nie tylko ografiki, ulepszono gameplay, dodano wiecej jakos wszytskiego (pegaz, fatale nawet rage tytanów).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości