Moderator: GM

, co do R&C to jesli lubisz platformowki to tez, ale ja wybralbym zamiast niego Heavenly Sword. Przy Assassin Creed tez bedziesz mail kupe zabawy.

wojnar napisał(a):Mówią że Wii to konsola dla każdego, jednak mylili się^^

twilite kid napisał(a):Dla mnie niestety PS3 wciąż ma tylko potencjał. Jakoś prócz MGS4 w tym momencie nie widzę żadnego tytułu, dla którego miałbym dopłacać kilkaset złotych na konsolę, kiedy X360 jest taki tani. Może po ukazaniu się Heavy Rain sytuacja się zmieni?

Dla mnie niestety PS3 wciąż ma tylko potencjał. Jakoś prócz MGS4 w tym momencie nie widzę żadnego tytułu, dla którego miałbym dopłacać kilkaset złotych na konsolę, kiedy X360 jest taki tani.
twilite kid napisał(a):kiedy X360 jest taki tani
MrPayne napisał(a):Sony w ogóle nie widzi, że podstawą konsoli jest software - zarówno przy PSP, jak i PS3. Gdyby nie parę exclusive'ów od Square Enix, sprzedałbym to pierwsze już teraz. Inwestycja w hardware nie wystarczy, a w innych krokach (prócz multi) Microsoft wciąż jest do przodu.
Sylvan Wielki napisał(a):Myślę , że jako marka , sprzeda się znakomicie. Niech wyjdzie jeszcze kilka wybitnych sequeli + jakaś cenowa obniżka i będzie bardzo dobrze.
twilite kid napisał(a):Niby masz rację, ta ostatnia promocja z czteroma grami jest dość przekonywująca. Jakkolwiek dla mnie (dla mnie!) wciąż mało przekonywująca jest biblioteka gier.
twilite kid napisał(a):choć X360 aktualnie wypada lepiej.
twilite kid napisał(a):Jakkolwiek myślę, że w tym momencie po prostu wypada zaopatrzyć się w jakąś nową konsolę
twilite kid napisał(a):Uncharted? Dla samej grafiki to ja nie gram.
twilite kid napisał(a):GOW III? Wiemy tylko tyle, że będzie, poza tym nie podniecam się na tyle Kratosem, by dla niego konsolę kupować.
twilite kid napisał(a):Bioshocka, który ma szansę wciąz pozostać lepszym na tej platformie
twilite kid napisał(a):coś cieńko widze tę przyszłość jeśli chodzi o exclusivy
Nie mówię o 40 grach. Ja poprostu widze na razie tylko jedną, grę, która skłoniła by mnie do kupna PS3. Dla innych moim zdaniem nie warto wykładac te 1,4k w tym momencie.Sylvan Wielki napisał(a):Ja gdy kupiłem PS3 , czy x360 to też nie z 40ma grami. Zakupiłem po kilka tytułów. W czasie gdy je przechodziłem, wychodziły kolejne i tak się to kręci. Nie będziesz przechodził po 4 gry w tygodniu. Poza tym są dużo ciekawsze rzeczy niż gry, je jako hobby można traktować. Nic więcej. Stąd nie trzeba mieć biblioteki 300 gier by się dobrze bawić.
Napisałem w ostatnim akapicie. Aktualnie wyszło na X'a więcej moich osobistych must-have'ów. A popularności w naszym kraju nie biorę pod uwagę. W końcu i tak nie piracę.Sylvan Wielki napisał(a):twilite kid napisał/a:
choć X360 aktualnie wypada lepiej.
A dla czego?
Może i to prawda. Jakkolwiek dla mnie wizualia nie są najważniejsze. Do plazmy mam dostęp, ale swojej własnej osobistej nie posiadam. Chcę pocieszyć się grafiką? Znoszę konsolę do salonu. Chcę pograć w spokoju? Odpalam grę na swoim TV CRT 28". Na razie tak to widzę ; ).Sylvan Wielki napisał(a):Przede wszystkim pamiętaj, że konola to nie wydatek 1.4k powiedzmy a o wiele większy. Bez plazmy , nie masz co kupować konsoli obecnej generacji.
Może, ale sama konwencja miksu prostej platformówki i strzelanki mnie nie przekonuje. Podobnie jak Gears of War. Nigdy bym tej gry nie kupił za więcej niż 20-30zł.Sylvan Wielki napisał(a):twilite kid napisał/a:
Uncharted? Dla samej grafiki to ja nie gram.
Akurat to bardzo dobra pozycja, boni się nie tylko grafika, wszak to ND.
Tylko kiedy ten bonus się pojawi?Sylvan Wielki napisał(a):twilite kid napisał/a:
GOW III? Wiemy tylko tyle, że będzie, poza tym nie podniecam się na tyle Kratosem, by dla niego konsolę kupować.
To bedziesz miał bonus ( i to jaki do MGS4).
Mam na myśli to, że najprawdopodobniej Xboxowa wersja będzie lepsza niż konwersja na PS3.Sylvan Wielki napisał(a):twilite kid napisał/a:
Bioshocka, który ma szansę wciąz pozostać lepszym na tej platformie
Na x360 nie ma nic lepszego niz BS.
Taka prawda ; ). I przyszłość X360 pod tym względem moim zdaniem najbiedniej tu wygląda.Sylvan Wielki napisał(a):twilite kid napisał/a:
coś cieńko widze tę przyszłość jeśli chodzi o exclusivy
Zdanie jakiego nie widziałem dawno na forum (nie licząc mych słów).
twilite kid napisał(a):Ja poprostu widze na razie tylko jedną, grę, która skłoniła by mnie do kupna PS3.
twilite kid napisał(a):W końcu i tak nie piracę.

twilite kid napisał(a):Podobnie jak Gears of War. Nigdy bym tej gry nie kupił za więcej niż 20-30zł.
twilite kid napisał(a):Taka prawda ; ). I przyszłość X360 pod tym względem moim zdaniem najbiedniej tu wygląda.
twilite kid napisał(a):Tylko kiedy ten bonus się pojawi?
Sylvan Wielki napisał(a):[o GeoW] Wyznacznik jakości oprawy + kapitalny klimat + wyborny design + znakomita grywalność = wspaniałe 40godz. zabawy.
Sylvan Wielki napisał(a):Choć ja osobiście niżej stawiam Wii w tej materii.
Sylvan Wielki napisał(a):Jak mawiają w branży (ci którzy mogą sobie na to pozwolić) "będzie kiedy będzie skończony".
twilite kid napisał(a):Do tego czasu może i PS3 stanieje
twilite kid napisał(a):A od 19 września sugerowana cena detaliczna X360 zaczynać się będzie od 669zł za Arcade.
twilite kid napisał(a):Czyli teraz naprawdę się opłaca.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 0 gości