Poczekamy jak się to rozwinie, a tymczasem wracajmy do tematu
.Moderator: GM
.Gac666 napisał(a):Przydałyby sie w GOW takie gierki typu skirmish, gdzie nawalamy sie na arenie z coraz trudniejszymi potworkami.
Ja właśnie próbowałem je rozwalić i nie dałem rady

?
twilite kid napisał(a):PS. Bizon, kupuj Fahrenheita, prawa tym razem nie złamiesz : ).
.SALADYN napisał(a):To jest niestety paradoks naszych czasów gdzie pokazanie kawałka ciała jest bardziej piętnowane od scen przemocy czy rasizmu szczególnie w grach pokroju God of War.
Gac666 napisał(a):No ale oczywiscie lepiej zbanować gry brutalne niż musieć pilnować swojego 10 letniego dzieciaka by nie grał w takie rzeczy, no ale to wiadomo to samo jest z telewizją i życiem towarzyskim pod blokiem. Zamiast zwalczać źródło, to zwalają winę na środek.
Gac666 napisał(a):Poza tym, gry ocenzurowane można sprzedać młodszym przez co większy zarobek.
Przecież mamy tam co najmniej czterokrotnie pokazane piersi kobiety w całej okazałości i co najmniej 2 (3?) razy kobietę w pełnej krasie. Poza tym 3 sceny seksu (te które pamiętam) - jedna króciutka, jedna długa, jedna interaktywna.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości