Snake. napisał(a):Nienawidzę tekstów, typu: Twoja stara.
Ooooo tak! Ja nienawidze wstawać rano w soboty przed 7.00
twilite kid napisał(a):Wkurza mnie? Ten cały Internet mnie wkurza! W cholere czasu się przed kompem marnuje przeglądając fora, czytając jakieś głupoty...
Tyle gier do ukończenia, tyle płyt do przesłuchania, tyle książek do przeczytania... A na horyzoncie kolokwia, projekty...
To nawet nie net mnie wkurza, sam siebie wkurzam, że nie potrafię zorganizować sensownie swojego czasu. Że nie potrafię się wziąć w garść i zająć się tym, co naprawdę jest istotne.

Johny Sasaki napisał(a):Nienawidze jak dziewczyna jednego z forumowiczow ma do mnie przyjechac ale nie wie o ktorej godzinie bedzie w Warszawie...
a Ty za nia bladziles Warszawiaku?

Uzion napisał(a):Mam powiedziec o tym jak tlumaczyla Ci pare dobrych minut gdzie dokladnie przebywa, a Ty za nia bladziles Warszawiaku? ;p
Dear napisał(a):Nienawidzę kiedy ktoś wpada w panikę i kur&^%$ mi przez telefon.
kul napisał(a):Znajomosc Warszawy nie jest mocna strona Johny'ego i nalezy sie z tym pogodzic.

SolidSimon napisał(a):Snake. napisał(a):Nienawidzę tekstów, typu: Twoja stara.
Ooooo tak! Ja nienawidze wstawać rano w soboty przed 7.00

plazi napisał(a):XD Ja nienawidzę ruszać dupy o 9 rano do szkoły i kisieć tam do 16 :/
) na 1,5h na rosyjski... Żyć nie umierać... 

Gac666 napisał(a):Zaczniecie wstawać do pracy na 6tą i wracać o 17tej to zatęsknicie za szkołą xD.

Snake. napisał(a):Nie przejezyczylem sie. Nienawidze pozno wstawac z lozka

. Nawet momentami rodzina jest wkurzająca.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości