MK vs. DC

Moderator: GM

Postprzez Bizon » Wt paź 28, 08 20:34

uci napisał(a):Gears of War a nie kratos :P

Proszę stosujcie w odniesieniu do Gearsów skrót GeoW, bo God of War było pierwsze i to jemu należy się nosić ten popularny skrót GoW ;).

Co by nie offtopować. Całkiem przestałem wierzyć w tą grę. Komercja zniszczyła Mortal Kombat? Myślę, że gdyby nie zgubne połączenie z DC, to nadal wyrywalibyśmy głowy z kręgosłupami, wyrywali serca itp.
https://www.youtube.com/user/BizonBlady
My mama said to get things done.
You'd better not mess with Major Tom...
Bizon
Rozwalił beton w drobny mak

Postprzez uci » Wt paź 28, 08 21:07

odrywali nogi i ladowali nią 13 hitów;)

Mi w tych nowopokazanych fatalach/brutalitach brakuje krwi
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Postprzez Sylvan Wielki » Śr paź 29, 08 21:34

Gra będzie ciekawa, choć na poklask Tekkenowych/VF purystów nie ma co liczyć, ale tak do pogrania,, czemu nie. Choć magia MK jak dla mnie straciła się w okolicach MKT/MK4.

Poza tym....ta fatalna animacja....A ludzie na VF narzekają.
Obrazek
Sylvan Wielki
Mniejsza połówka "Myth busted"

Postprzez wredny » Śr paź 29, 08 21:41

http://pl.youtube.com/watch?v=Q5VXKlpWrwc

http://pl.youtube.com/watch?v=A05FfWZmPJA

Hmm... ja i tak kupuje ta gre. Cos mnie do niej ciagnie...
Obrazek
wredny
Fatman

Postprzez Sylvan Wielki » Śr paź 29, 08 21:51

http://pl.youtube.com/watch?v=5ia1sVOp8 ... re=channel

Mam coś lepszego. Niby animacja gorsza niz na poprzedniej generacji - zresztą , taki GoW na PSP jest lepiej animowany - to te comba , po prostu zachwycają.
Obrazek
Sylvan Wielki

Postprzez uci » Śr paź 29, 08 23:08

ta gra zła nie będzie, choć konkurencje pewnie wynajdzie w zbliżajacym się Capcom vs. "firma co zrobila Yattamana" albo vs. marvel 3 o którym się mówiło.
To będzie kawał dobrej bijatyki z mocami, szkoda tylko że straciło coś ze swojej mortal kombatowosci
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Postprzez Sylvan Wielki » Pt paź 31, 08 18:00

Akurat ta magia zatraciła się po MKT/MK4.
Jak premiera zbiegnie się z nową VF/T6:BR, to sprawa jest oczywista.
Obrazek
Sylvan Wielki

Postprzez wredny » Pn lis 10, 08 22:01

http://www.videogamer.com/videos/mortal ... l?type=hd#

Obejrzyjcie w HD. Imo bedzie to bardzo dobra gra, i wychodzi za 2 tygodnie w Europie. Ja kupuje na bank. Jestem napalony na ta gre, chce miec porzadna bijatyke wrescie na konsole.
Obrazek
wredny
Fatman

Postprzez Sylvan Wielki » Pn lis 24, 08 01:13

Walka w powietrzu na plus.
Brak infinity również - straszono tym na jednym z filmików, ale to tak jak pseudo znawca się dorwie.
Juggle też mogą się podobać (VF to nie jest, ale .... ), jak widok poobijanych postaci (tego nowy Tekken 6 nie będzie miał).

Niestety system walki jest fatalny. Oczywiście tak dla zabawy można pograć, ale jak spotka się dwóch graczy, którzy poznali fram datę i odpowiednie setupy i customy.... prawie jak tekken - a przy ścianach niekiedy jeszcze większy mord. No i ta koszmarna animacja....

Poważnie, DoA2 z PS2 jest dużo lepiej animowany.

NA koniec cos czego nie można wybaczyć....najbardziej liche od lat wykończenia - ekipa MK próbuje się jeszcze jakoś bronic (ale słabo to jej wychodzi) ale herosi....
I co oni tak z tym deptaniem z powietrza i wbijaniem w podłoże przeciwnika....
Obrazek
Sylvan Wielki

Postprzez endryups2 » Pn lis 24, 08 11:58

Fajna gierka pograć dla fun'u i tyle, takie jest moje zdanie, po prostu bez szału. Ale seria MK już straciła magie i z każdej kolejnej jej odsłony brakuje jej konkretnego power'a, czasami mi się wydaje że oni wydają każą następną odsłonę lecąc na ilość a nie na jakość. Jako że zbyt długo grałem w VF jestem zapaleńcem tej gry już chyba do końca :P Trud jaki trzeba było włożyć w wielogodzinne treningi i sparringi rekompensowany był potem w czasie samej młócki :D Ciężko będzie znaleźć coś co by mnie tak wciągło :D
endryups2
Coward Duck

Postprzez wredny » Cz lis 27, 08 18:53

Jestem po kilku godzinach gry w Arcade i Story Mode i co moge powiedziec... wypasik! Naprawde, walki sa szybkie jak cholera, imo szybsze niz w tekkenie. Wiecej sie dzieje.. same speciale... no i plus wykonczenia (niby nie tak brutalne ale... to nie znaczy ze slabe). Jak narazie masteruje Sub Zero i Deathstroke'a i wychodzi mi to calkiem calkiem... mam za soba kilka walk online i to wygranych ;) Ogolnie polecam gierke, naprawde duzo fanu. Jesli mialbym ocenic.. to 9/10.
Obrazek
wredny
Fatman

Postprzez Sylvan Wielki » Cz lis 27, 08 19:27

Fajna gierka pograć dla fun'u i tyle, takie jest moje zdanie, po prostu bez szału. Ale seria MK już straciła magie i z każdej kolejnej jej odsłony brakuje jej konkretnego power'a, czasami mi się wydaje że oni wydają każą następną odsłonę lecąc na ilość a nie na jakość. Jako że zbyt długo grałem w VF jestem zapaleńcem tej gry już chyba do końca :P Trud jaki trzeba było włożyć w wielogodzinne treningi i sparringi rekompensowany był potem w czasie samej młócki :D Ciężko będzie znaleźć coś co by mnie tak wciągło :D

W rzeczy samej. Nie ma co przyrównywać custom stringów , setupów , et cetera takich technicznych gier jak VF z nową odsłoną spod znaku smoka. Balans również jest taki jak zawsze, czyli żaden - przebija nawet ten żal z tekken.

Ja chciałbym zagrać w MK 2d z digitalizowaną oprawą w fHD.

wredny napisał(a):(niby nie tak brutalne ale... to nie znaczy ze slabe).

Baraka ma niezłe i kilku innych a reszta? Jakiś śmiech na sali - vide wykończenie Liu z automatem. Tak wiem, lata temu też był, ale nie znaczy to ,że wtedy był dobry.
Obrazek
Sylvan Wielki

Poprzednia strona

Powrót do Gry i Konsole