Tak, ja na prawdę lubię filmy z Godzillą i nie patrzcie na mnie jak na wariata
ArecaS napisał(a):Tak, ja na prawdę lubię filmy z Godzillą i nie patrzcie na mnie jak na wariata.

Operator napisał(a):z nieoficjalnych źródeł dowiedziałem się, że ten pan bez wąsa ma podobną fryzurę do mojej

Render pochodzi z Kingdom Hearts II i przedstawia Clouda oraz Leona (czyli Squalla).

SALADYN napisał(a):Bizon twój nowy avek mnie przeraża , skąd żeś go wytrzasnął ???
).Raiden napisał(a):lub odwołam się w jakimś stopniu do nadchodzących wybór prezydenckich w imię małej kampanii
Regulamin napisał(a):4. Nie udziela się pozwolenia na prowadzenie kampanii politycznych i kampanii ruchów społecznych.
Rejestrując się na forum teoretycznie zgadzasz się też z tymi zbędnymi punktami.Raiden napisał(a):Poza tym nie czytam w 100% całego regulaminu w którym wiele punktów jest albo niezrozumiałych albo zbędnych (patrz punkt 24. 25. 25a. 25b.).
Jeśli nie rozumiesz któregoś z punktów skieruj się o pomoc do osoby, która jest w stanie Ci to wytłumaczył.
Grupa administracyjna i moderująca forum w owym miejscu stanowi władzę ustawodawczo-wykonawczą, która nie musi się tłumaczyć z podjętych decyzji, nie posiada obowiązku informowania użytkowników o Swych orzeczeniach, lub też ewentualnym ich ostrzeganiu.
Tego nie powiedziałeś wcześniej. Wiadomo, że wiele zależy od kontekstu i formy.Raiden napisał(a):Czyli jeśli wstawię sobie avatar w formie parodii loga partii politycznej lub polityka to już będzie element kampanii politycznej, nawet jeśli uczynię to po wyborach ?
twilite kid napisał(a):Rejestrując się na forum teoretycznie zgadzasz się też z tymi zbędnymi punktami
Wiadomo, że wiele zależy od kontekstu i formy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości