twilite kid napisał(a):Eclipse czy Netbeans?
Chcesz powiedzieć, że wywindowali na 2 miejsce? Łał, chyba znów zacznę śledzić rozgrywki ligowe : ).ivanesca napisał(a):Mało tego, że gra to jeszcze (choć to bezczelność ) zepchnął mój Milan na trzecie miejsce w tabeli ligowej :(
ivanesca napisał(a):Niestety nie odpowiem bo nie mam pojęcia o co chodzi-to pewnie coś dla maniaków komputerowych...

Biorąc pod uwagę liczbę głosów oddanych na kluby... trudno było policzyć, ale wyszedł mi remis. Chyba, że na koniec znajdzie się jeszcze jakaś dobra dusza, która odda głos na Milan!
Tylko mógłbyś zrobić jeszcze drugą ankietę w której będziemy obstawiać ile osób weźmie udział w ankiecie Milan czy Juventus: 1, 2 czy 3.

Kazuun napisał(a):"Bo jest napisane/bo będzie napisane"
Trochę luzu chłopie-to jest forum, nie egzamin państwowy.
Więc teraz zwracam się z apelem do Was ludzie: niech chociaż jedna osoba odda za mnie głos na Milan-błagam!!!!!!!!! Ja jej to jakoś odrobię, dzieci pobawię czy coś... Ach i dziękuję za ogromną 5 osobową frekwencję! Nie spodziewałam się tego. Jestem doprawdy wzruszona... Tylko czemu Milan ma 0 %??????
(to chyba jedyna rzecz, ktorej się nauczyłem w liceum...;p)
] to jakoś dziwnie się czułem
A Shevchenko to oczywiście jeden z ulubionych jak nie ulubiony strzelec.Askel napisał(a):ivanesca - tę formę(to chyba jedyna rzecz, ktorej się nauczyłem w liceum...;p)
Na jednym z for Assassin's Creed spotkałam się z tym, że chłopak napisał "jósz" (już) i nikt mu nie zwrócił uwagi, u Was trzeba się pilnować jak na stronie polonistyka.edu.pl...Pabian napisał(a):Jeśli miałbym wybierać Milan czy Juventus. To, mimo, że w Juventusie grał Boniek wybieram Milan.
Nikt tu się przecież nie obraził

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości