Który z Was jest najlepszy?... oczywiście w MGO

W celach porządkowych.

Postprzez PROvano » Pn sty 26, 09 22:25

Ożę Bożę widzę tu już ploteczki na mój temat hihihi :D Mario nie zdradzaj moich skillów no ile razy Ci to mówiłem. A i ty też przestań używać God Mode,infinite ammo oraz Wall Hack'a ty Cziterze ^^. Co do tego składu muszę się zgodzić z Mario jedynie kogo przetrawiam to Wilczek nasz kompadre :D. a reszta to przeżytek (: . A ja jestem zwyczajnym szarakiem który nie umie grać chlip chlip.... idę się powieszę na klamce za pomocą sznurówek. Mario nie zdradzaj naszych intymnych sekretów... nie lubię rozdrapywać tej rany wróć do mnie przecież wiesz że Cie Koffam :*.Ivanesca nie wrzucaj Fotek bo dojdzie do tego że ktoś zamiast zaproszenia do Klanu wyśle Ci prośbę o twoją rękę i będzie klops :D Heh mam nadzieje że te plotki na temat Mario i mnie nie zasięgnęły za głęboko :P
PROvano
Uber Big Boss

Postprzez Brylant156 » Pn sty 26, 09 23:18

Provano Mario może być hostem :P

Grałem kilka razy na jego serwie i nic innego jak miód i cud :) zero lagów no chyba ze bedziesz miał te swoje skille co Mario Cie sypnął lag2 :P

Ide grać do usłyszenia jutro :)
Brylant156
Black Viper

Postprzez mkmario » Wt sty 27, 09 12:04

Zapomniałeś dodać PRO, że jednym z moich skilli jest tez zazdrość (wywołuje niepohamowaną zazdrość u przeciwnika na temat mojej osoby)
Spoko mogę Wam pohostowac bo teraz do niczego innego się nie nadaje tylko dajcie znać kiedy
mkmario
Red Blaster

Postprzez PROvano » Wt sty 27, 09 12:38

mkmario napisał(a):Zapomniałeś dodać PRO, że jednym z moich skilli jest tez zazdrość (wywołuje niepohamowaną zazdrość u przeciwnika na temat mojej osoby)

No też zawsze o nim zapominam :P. a z godz. to niech brylant ustawia bo to on mnie wyzwał więc ja musze się dostosować :D ale nie powiem godz. wieczorne bardziej mi pasują :P .
PROvano
Uber Big Boss

Postprzez Brylant156 » Wt sty 27, 09 12:49

Musze pocwiczyć zeby sie nie zlamić :P ale tak może Provano i Mario jakby wam pasowało w środe o 22.10 ? :> albo 23.24 jak wam pasuje :P

Jak oceniacie nowy tryb Bomb ?? hmm mi nawet się podoba ale ja osobiscie faworyzuje Base :P
Brylant156
Black Viper

Postprzez mkmario » Wt sty 27, 09 12:56

Ja bede osiągalny góra do 20-21
mkmario
Red Blaster

Postprzez Brylant156 » Wt sty 27, 09 13:18

dla mnie kazda pora jest dobra mam obecnie ferie... więc ja się do was dostosuje lol

[ Dodano: Wto Sty 27, 09 16:08 ]
a co myślicie na temat treningów moglibyśmy wspólnie pocwiczyc w weekendy godzinke albo coś w tym stylu foty popstrykać :P taki reakreacyjny meeting forumowiczów którzy się udzielają ?
Brylant156
Black Viper

Postprzez PROvano » Wt sty 27, 09 18:26

Wiesz ty rzuciłeś wyzwanie więc ty ustalaj ale mówię od razu że w Środę itd. będę na Survi więc będę najszybciej o 22. :P Bomb to inna bajka tam musi być Co-op bo inaczej daleko nie zajedziesz. A to z fotkami nawet śmieszny pomysł tak sobie popstrykać 4 fun :D Ale to trzeba większą grupą a raczej nie wszyscy chyba lubią się pokazywać :D
PROvano
Uber Big Boss

Postprzez liquidgary » Wt sty 27, 09 19:15

Killerdog byl dobry, nie wiem jak teraz. Oldadik tez wymiatal jak byl w gromie ale sluch o nim zaginal. Teraz Najlepszy to chyba nasz Leader $$$ 15-16lv
Ale i tak wszyscy wiedza ze nie licza sie levele., tylko faktyczne umiejetnosci.
liquidgary
Fire Trooper

Postprzez maciusman » Wt sty 27, 09 22:26

liquidgary napisał(a):Ale i tak wszyscy wiedza ze nie licza sie levele., tylko faktyczne umiejetnosci.

Tak jak mowisz , a poza tym ile wart jest nawet najlepszy gracz jesli pozostalych np.5 z teamu bedzie kompletnie nie zgranych. Bo o to wlasnie chodzi w rozgrywce online , o zgranie 6 ludzi , doprowadzenie do tego aby rozumiec sie na polu bitwy bez slow, z tego plynie esencja walki.
Samemu mozna jedynie powymiatac w trybie fabularnym jako Old Snake :)
maciusman
Red Blaster

Postprzez Brylant156 » Śr sty 28, 09 00:06

maciusman napisał(a):
liquidgary napisał(a):Ale i tak wszyscy wiedza ze nie licza sie levele., tylko faktyczne umiejetnosci.

Tak jak mowisz , a poza tym ile wart jest nawet najlepszy gracz jesli pozostalych np.5 z teamu bedzie kompletnie nie zgranych. Bo o to wlasnie chodzi w rozgrywce online , o zgranie 6 ludzi , doprowadzenie do tego aby rozumiec sie na polu bitwy bez slow, z tego plynie esencja walki.
Samemu mozna jedynie powymiatac w trybie fabularnym jako Old Snake :)

Tu ma racje w części... dzisiaj miałem przyjemność zagrać przeciwko gromie niestety miałem taki team ze uciekał i rozgrywka wygladała 1vs4 i samemu trudno jest wygrać nie jestem ani Pro ani Mario wiec nie miałem szans :P
Ostatnio edytowano Śr sty 28, 09 01:07 przez Brylant156, łącznie edytowano 1 raz
Brylant156
Black Viper

Postprzez PROvano » Śr sty 28, 09 00:39

maciusman napisał(a):
liquidgary napisał(a):Samemu mozna jedynie powymiatac w trybie fabularnym jako Old Snake :)

Nie prawda wystarczy spojrzeć na mnie i na Mario my zawsze gramy jedynie we dwóch albo nawet ba sami i jakoś sobie radzimy (: i "wymiatamy" w Online :P. Oczywiście jak się trafi na zgraną kupe to można mieć problemy ale jeśli chociaż 2 z tych randomów się rozumie to już jest dobrze i idze grać ze szyderczym uśmiechem i ognikami w oczach :D
PROvano
Uber Big Boss

Postprzez maciusman » Śr sty 28, 09 18:57

PROvano napisał(a):Nie prawda wystarczy spojrzeć na mnie i na Mario my zawsze gramy jedynie we dwóch albo nawet ba sami i jakoś sobie radzimy (: i "wymiatamy" w Online :P. Oczywiście jak się trafi na zgraną kupe to można mieć problemy ale jeśli chociaż 2 z tych randomów się rozumie to już jest dobrze i idze grać ze szyderczym uśmiechem i ognikami w oczach :D

No to serdecznie zapraszam na sparingi z GROMEM , bo ostatnio Mario swoja gra nie potwierdzil Twoich , smialych przekonan. We dwoch powymiatac mozna jedynie totalnych noobkow , bo jeszcze nie widzialem takiego mocarza , bo taki nie istnieje , ktory sam rozgromilby zgranych 6 graczy :)
maciusman
Red Blaster

Postprzez Brylant156 » Śr sty 28, 09 19:06

uu coś czuje ze sie szykuje

Mario&PROvano vS Grom PL

z chęcią bym obejrzał ;P rezerwuje miejsce na widowni !
Brylant156
Black Viper

Postprzez bobby » Śr sty 28, 09 20:47

maciusman napisał(a):bo ostatnio Mario swoja gra nie potwierdzil Twoich , smialych przekonan.

A co? Zagraliscie grom-style 4-6 vs 2-3 i huzia na respawn point? ;P
Moze tak zagrasz 1 vs 1 z Mario, to sie posmieje..., to jest przekonamy, kto trzyma forme :P
A tak przy okazji: wczoraj dolaczylem sie do zwyklego TDM i przypadkowo napatoczyl sie tam adik. Roznica po kilku rundach (wiekszosc graczy z dwucyfrowym lvl) miedzy nim (byl pierwszy) a drugim graczem byla kolosalna. Rozwinal sie chlopak po odejsciu z gromu, nie powiem :]
Pogralem tez dosyc sporo wczoraj w Bomb. Powiem tylko, ze Wilczkowi wystarczyly 3-4 rundy, aby wymiatac w niemal kazdej kolejnej grze (nawet podczas chaosu na 16 graczy z wysokimi lvl O_o). True FH.
bobby
Inkarnacja VR

Postprzez maciusman » Śr sty 28, 09 20:53

Brylant156 napisał(a):uu coś czuje ze sie szykuje
Mario&PROvano vS Grom PL
z chęcią bym obejrzał ;P rezerwuje miejsce na widowni !

Raczej taka ustawka nie mialaby wiekszego sensu, wiec nie ma co podkrecac sztucznie atmosfery. 6 na 2 to nie gra , ale rzeznia i ja osobiscie takiego czegos nie praktykuje. Chyba , ze w takiej sytuacji w jakiej miales nieczescie znalesc sie Brylant wczoraj. Trafiles niestety do teamu leaverow i przez 4 rundy to sie tam chyba 10 graczy przewinelo :) W takiej sytuacji gramy nawet na jednego , bo z jakiej racji mielibysmy restartowac dlatego ,ze ktos ucieka zeby nie stracic sztucznie nabitego levela :D

[ Dodano: Sro Sty 28, 09 20:09 ]
bobby napisał(a):A co? Zagraliscie grom-style 4-6 vs 2-3 i huzia na respawn point? ;P

Patrz post wyzej looool
A rozwijajac temat to widze , ze musiales dostac od nas kiedys tegie baty co w polaczeniu z nieumiejetnoscia przegrywania owocuje takimi zenujacymi , zaczepnymi postami.
Widze, ze jestes jednym z tych co po przegranej rundzie umieja tylko wyzywac od " camping noobs , shotgun noobs " etc. A gra sie tak jak pozwala przeciwnik. Sami nie raz bylismy zepchnieci do defensywy w bazie , ale potrafilismy z tego wyjsc.
maciusman
Red Blaster

Postprzez bobby » Śr sty 28, 09 22:02

maciusman napisał(a):W takiej sytuacji gramy nawet na jednego

lol
No jakzeby inaczej. Bo to przeciez wstyd i hanba przejsc 1-2 graczami do drugiej druzyny (chociazby do czasu, az ktos sie dolaczy). Tak jak pisalem wczesniej, typowy grom-style. W kupie sie trzymamy, bo jestesmy klanem, takie papuzki nierozlaczki. Fair play FTW lol
maciusman napisał(a):musiales dostac od nas kiedys tegie baty

Owszem, zdarzalo sie. Nie zaprzeczam. Ale juz nie dostaje, bo staram sie omijac szerokim lukiem takie piaskownice.
maciusman napisał(a):Widze, ze jestes jednym z tych co po przegranej rundzie umieja tylko wyzywac od " camping noobs , shotgun noobs " etc.

Akurat jestem bardzo mily on-line, tzn staram sie. Nie nazywam tez nikogo noobem, bo zanim na joypadzie wklepie 2 slowa, to sie nowa runda zaczyna :]
maciusman napisał(a):A gra sie tak jak pozwala przeciwnik

lol
Brylant, nastepnym razem jak bedziesz znowu gral sam na czterech, to im nie pozwol! lol
maciusman napisał(a):Sami nie raz bylismy zepchnieci do defensywy w bazie , ale potrafilismy z tego wyjsc.

Ale 'quit game' sie nie liczy :/
bobby
Inkarnacja VR

Postprzez Operator » Śr sty 28, 09 22:27

Chętnie bym w to całe MGO zagrał, ale niestety sam nie mam PS3 dlatego nie mogę też ocenić kto jest "najlepszy" ;)
Operator
Laughing Octopus

Gram: USOSweb

Postprzez mkmario » Śr sty 28, 09 23:21

maciusman napisał(a):
PROvano napisał(a):Nie prawda wystarczy spojrzeć na mnie i na Mario my zawsze gramy jedynie we dwóch albo nawet ba sami i jakoś sobie radzimy (: i "wymiatamy" w Online :P. Oczywiście jak się trafi na zgraną kupe to można mieć problemy ale jeśli chociaż 2 z tych randomów się rozumie to już jest dobrze i idze grać ze szyderczym uśmiechem i ognikami w oczach :D

No to serdecznie zapraszam na sparingi z GROMEM , bo ostatnio Mario swoja gra nie potwierdzil Twoich , smialych przekonan. We dwoch powymiatac mozna jedynie totalnych noobkow , bo jeszcze nie widzialem takiego mocarza , bo taki nie istnieje , ktory sam rozgromilby zgranych 6 graczy :)

Po pierwsze panie maciusman to był CAP i postanowiłem pograć z moim "kolega" Kyo lecz on juz mnie chyba nieuwaza za swojego znajomego. Z tego co pamietam to było ustawionych 6 badz 8 rund z czego przegraliscie chyba 5 z randomami.
Po drugie jak dołączyłem do waszego rooma to kulturalnie sie przywitałem i jakoś żaden z was nie był wstanie mi odpowiedzieć (wiem wiem strata cennych 3 sekund na napisanie odpowiedzi może przynieść przykre konsekwencje ale kulturę ma sie ponoć wrodzoną).
Jak by tego było mało to na koniec meczu jakiś koleś zaczął rzucać dziwne aluzje w moim kierunku. Tak jak bym ja komuś pocisnął w ciągu spotkania.
Po trzecie możecie być pewni, że już nigdy więcej do waszego rooma niedołącze.
Pozdro
mkmario
Red Blaster

Postprzez maciusman » Śr sty 28, 09 23:24

Spoko bobby ,to ostatni post w jakim kieruje jakiekolwiek slowa do ciebie , bo nie mam zamiaru dostac ostrzezenia za zasmiecanie forum rzeczami obrazliwymi i nie na temat. A komentowanie cudzych wypowiedzi , wybiorczo , linijka po linijce , zatracajac prawdziwy kontekst wspaniale ci wychodzi , tak wiec wszystkiego dobrego , pozdrawiam i zegnam :)
maciusman
Red Blaster

Postprzez liquidgary » Śr sty 28, 09 23:57

LOL. Chwytamy za słówka co? Z tego co wiem nikt z nas nie opuszcza gry dlatego ze przegrywa.
Jedno pytanko dla wszystkich o wielkim sercu:
jesli gramy 6vs6 i trzymamy przeciwnika w bazie (spawn camping) to jest to fair czy nie?

Bo tak sobie mysle ze, jakby dobrze grali to siedzieliby w naszej ..

Mac. jakos nad nami nikt sie nigdy nie spuszczal... Dlaczego my mamy?
liquidgary
Fire Trooper

Postprzez bobby » Cz sty 29, 09 00:28

Alez maciusiu, nikt Ci nie da ostrzezenia, dopoki trzymasz sie pewnych zasad. Jednak Ty juz z gory zakladasz, ze w nastepnym poscie pojedziesz z czyms obrazliwym...
Z ludzmi na pewnym poziomie mozna rozmawiac kulturalnie i bez napinki, wiec nie masz najmniejszego powodu puszczac focha.
I jeszcze na koniec - kazdy, kto zna jako tako grom i uwaznie czytal powyzsze wypociny, z pewnoscia zauwazyl, ze nic nie bylo wyrwane z kontekstu. To sa po prostu fakty.
bobby
Inkarnacja VR

Postprzez PROvano » Cz sty 29, 09 00:39

No cóż muszę się zgodzić Z bobbym (: . Jak dla mnie to Mario nie wypadł z formy tylko ma niewielkie problemy (czyt. rozwód ze mną itd. ^^) więc nie dziw się że mu tak ciężko :P. Ehh wiesz pocisną bym Ci chętnie bo mam taką naturę ale daruje sobie bo to już Bobby zrobił (: . Więc high Five dla niego (: i ogólnie wrzućcie na luz :P. Do Gromu miałbym respekt gdyby zachowywali się jak normalni kulturulni ludzie (: (Nie mówię o wszystkich z Gromu tylko o jednostkach które niestety źle działają na renomę klanu).
PROvano
Uber Big Boss

Postprzez Gac666xx » Cz sty 29, 09 00:47

Chłopy spoko bo wam testosteron strzeli.

Zróbmy jakiś ranking. Może kolejny szybki turniej 1 na 1, ten kto zdobędzie najwięcej punktow będzie najlepszy w polsce. Jak wiadomo pewnie jest lepszy, ale dopóki nie znajda nic większego od Słonia, to słoń jest największym lądowym ssakiem nie*?

*- czy coś w ten deseń.
What the frag ya lookin' at huh?
Gac666xx
Big Boss

Postprzez Brylant156 » Cz sty 29, 09 00:53

Dobrze mówi Gacu... zrobić turniej i wszystko się wyjaśni na polu bitwy lol
Brylant156
Black Viper

Postprzez PROvano » Cz sty 29, 09 01:05

Gacu za późno na to niektórym już wystrzelił i ich tera nosi :D . Turniej nawet dobry pomysł ale znów będzie tak że będę 3 ><. btw. Brylant to kiedy gramy (od razu lojalnie mówię w piątek nie mogę :P ważniejsze spr. mam niż konsole :D... hmmm Chociaż :P)
PROvano
Uber Big Boss

Postprzez Brylant156 » Cz sty 29, 09 01:10

ja mogę w każdej chwili tylko najważniejsza sprawa Host ! chyba że Ty możesz hostować to zaraz ustalimy termin ! ;)
Brylant156
Black Viper

Postprzez PROvano » Cz sty 29, 09 01:18

Ja nie Hostuje bo wszyscy mówią że mam ukryte lagi więc tylko napisz kiedy Mario się wstawi i zagramy (: .A tak na marginesie ta co rozpoczęła to wszystko nagle umilkła coś :P . Czyżby chciała specjalnie wprowadzić zamieszanie i zobaczyć kto z kim się żre by wiedzieć o nas więcej :P.Tak ivanesca to o tobie mowa :D. Też mam takie uczucie że niektórzy nawet nie czytają tego co pisze co mnie lekko frustruje. Specjalnie nawet piszę w FF by błędy po oczach tak mocno nie raziły :P. Człowiek tyle się stara ale i tak go oleją ><
PROvano
Uber Big Boss

Postprzez ivanesca » Cz sty 29, 09 01:33

Ty łobuzie! Dopiero pisałeś, że buziaki, herbatka itd a teraz przeciwko mnie Brutusie? :) No ucichłam specjalnie bo nagle tego testosteronu się za dużo jak dla mnie zrobiło. Trochę mi głupio, że taki sajgon rozpętałam, ale co mogę teraz zrobić? A mnie mój drogi się nie olewa, od urodzenia jestem w centrum uwagi...

[ Dodano: Czw Sty 29, 09 00:41 ]
Wiem! Mam pomysł, mam pomysł! Oglądaliście Bad Boys 2. Pamiętacie jak kapitan pozbywał się agresji? To teraz wszyscy pocierają się po uszach i mówią WHOOSA!!!!!!!!!! Czujecie jak zła energia wypływa z Was? I co? Działa? Jeśli nie to zawsze można pomedytować czy coś...
Never fear shadows, for shadows only mean there is a light shining somewhere near by.
ivanesca
Red Blaster

Postprzez Gac666xx » Cz sty 29, 09 02:00

Im to pobiegać by się przydało, od razu wypompowani będą :P.
What the frag ya lookin' at huh?
Gac666xx
Big Boss

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do ARCHIWUM