Moderator: GM
.

W każdym razie problem rozwiązany bo właśnie znalazłem 2 taką samą maskę i ten gem pasował - teraz mam 1 maskę z 2 gemami i 1 z jednym. A co do tego Birsztajna to dalej nie mam 2 catseye a jestem już w zamku przy ogrodzie.
SALADYN napisał(a):Kurde no kufel już dawno sprzedałem , znalazłem go na samym początku.
) nie stwierdzono. Niestety, na razie idzie na półkę, bo nie skończyłem scenariusza B dla Claire w RE2 i nie chcę by przypadkiem RE4 mi to zespoilerował, a w kolejce jeszcze wcześniej ten MGS3 nieszczęsny, który nie może się doczekać aż go skończę.
W każdym razie nie żałuję zakupu RE4 (tym bardziej, że zapłaciłem raptem 52 zł z przesyłką
) i mam nadzieję, że dalej nie będzie gorzej. 

ArecaS napisał(a):W każdym razie nie żałuję zakupu RE4 (tym bardziej, że zapłaciłem raptem 52 zł z przesyłką) i mam nadzieję, że dalej nie będzie gorzej.
)].
) i brakuje mini-poradnika (żadna strata), ale było warto, bo tego pudełka nie zamienię na żadne inne. Klimatem niszczy. No i już raz pokonałem Dr Salvadora. ^^ Pytanie tylko jedno dla bardziej doświadczonych - kiedy mam się spodziewać kolejnej takiej rzeźni jak w centrum wioski?
ArecaS napisał(a):kiedy mam się spodziewać kolejnej takiej rzeźni jak w centrum wioski?
).
Chwilę grałem i muszę stwierdzić, że mi się podoba. Spodziewałem się prymitywnej strzelanki, w której ciężko zginąć, a dostałem znowu ostry survival, choć już w nieco innym wydaniu. Tu naprawdę trzeba kombinować jak nie dać się zajść od tyłu i jednocześnie pokonać przeciwników nim do Ciebie dojdą.
Niestety, na razie idzie na półkę, bo nie skończyłem scenariusza B dla Claire w RE2 i nie chcę by przypadkiem RE4 mi to zespoilerował
.Ja sem Netoperek napisał(a):Fakt wraz z zakupem Thompsona gra robi się banalna :/, ja sobie tak zepsułem chęć do grania przez to.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 0 gości