nie chce mi sie pisac pracy magisterskiej uwzgledniajacej to czy fork albo directional microphone jest bronia, ale moze komus pomoze, bo ludzie chyba nie wiedza, ze jest strona glowna z artykulami
A mundur też się liczy jako broń? Może bezkarnie bić ludzi. ColonelAI, daj podpowiedź lub zmień pytanie bo kisimy się już ponad tydzień. Chyba że SALADYN odpowiedział dobrze.
To swego rodzaju błędne kolo: roboty tworzące inne roboty
"I am the bone of my sword. Steel is my body, and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death.
Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray... Unlimited Blade Works."
"I am the bone of my sword. Steel is my body, and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death.
Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray... Unlimited Blade Works."
Chodzi o twarz osoby którą widać, jak zrobimy zdjęcie aparatem, ale nie wiem, kto to jest.
The days of the car as a symbol of freedom are gone. The world wants us all in eco-boxes, wedged nose-to-tail with other eco-boxes. There are people who'd rather we took no pleasure from driving at all.
Faja tobie chyba chodzi o Raidena ale nad rzeką spotykamy Raikova (o ile zakończyliśmy jego żywot) który jest do niego uderzająco podobny.
Mam rację ???
Skoro ja to widziałem i box to widziała to nie może być przypadek. Wyraźnie na lini drzew po prawej stronie widać biegnącą (i to szybko więc, że to rusek to odpada raczej) postać. Skojarzenie nasuwa się samo. Poza tym ten cień praktycznie nie jest ubrany, więc prawdopodobnie ma na sobie cienki sportowy strój używany w sprintach czy biegach.
What is a man? A miserable little pile of secrets! But enough talk... Have at you!
To jest zdaje się zwyczajny rosyjski żołnierz taki jakich spotykamy w Virtuous Mission. Też go widziałem wiele razy i na pewno nie jest to running man...