Moderator: GM
twilite kid napisał(a):Ale o co Ci chodzi? Żadnej złośliwości nie miałem na myśli.
Oj, ja przeżywam swoją drugą grową młodość i dla mnie w tej generacji jest raptem kilka interesujących tytułów, ergo jest wg mnie biedna. Tak to same fpsy, tpsy, girsy i kilzony oraz tego typu gry na 6 godzin, a coraz mniej konieczności użycia głowy czy jakichś naprawdę ciekawych nowych rozwiązań.ColonelAI napisał(a):Tak ta generacja nie jest biedna. Chyba niektórym gry się już przejadły i gadają takie rzeczy.
To nie gry się zmieniły - to my staliśmy się bardziej wymagający, lepsi, bardziej szczegółowi i rządni "więcej" .... a gry niestety pozostały na swoim poziomie ....

Operator napisał(a):http://www.youtube.com/wa...re=channel_page
Chociaż nie przesadzajmy, aż takiego fanatyzmu tu nie zauważyłem.Operator napisał(a):czy ktoś grał w LoZ: Phantom Hourglass?

Kazuun napisał(a):Wybierze Killzone 2, a nie pierwszego Dooma.
.
.
), a jednak nadal mamy ich przykłady. Dla mnie liczy się bardzo fabuła i ciekawe postacie, ale, cóż, nadal jest to trochę luksus w grach. Kiedy te elementy zawodzą, gameplay musi być na bardzo dobrym poziomie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości