Moderator: GM

Szkoda bo myslalem ze raczej dojrzali ludzie tu pisza, a nie niedowartosciowane dzieci ktore szukaja pierwszej lepszej okazji by wylac na kogos troche jadu z pyska czepiajac sie o praktycznie byle co, szczegolnie ze czlowiek jest po kilku glebszych i faktycznie moze walnac gafe.
maciusman napisał(a):Do MGO myszka akurat by sie nie nadala
maciusman napisał(a):Jesli od 13 lat ma sie codziennie pada od SONY w rekach, to ma sie juz opanowane "techniki" , korzystania z przyciskow nie tylko za pomoca kciuka
Gac666 napisał(a):Co do podpięcia gryzonia. Fakt da się, ale nie jestem pewien czy akceleracja gryzonia jest wtedy ograniczona do prędkości obrotu analoga czy też jest ograniczona tylko zdolnosciami manualnymi gracza.
Alucard napisał(a):maciusman napisał(a):Do MGO myszka akurat by sie nie nadala
Tutaj bym polemizowal, zobaczylem na youtubie jak jakas persona grala na tym, i na prawde, jest to przydatne, cos ala gra w tpp Gears of War na PC i na X360 - kto gral powinien poczuc kolosalna roznice i wie o czym mowie.maciusman napisał(a):Jesli od 13 lat ma sie codziennie pada od SONY w rekach, to ma sie juz opanowane "techniki" , korzystania z przyciskow nie tylko za pomoca kciuka
Ja mam nieco krocej pada Sony, ale w pelni sie z toba zgadzam.Gac666 napisał(a):Co do podpięcia gryzonia. Fakt da się, ale nie jestem pewien czy akceleracja gryzonia jest wtedy ograniczona do prędkości obrotu analoga czy też jest ograniczona tylko zdolnosciami manualnymi gracza.
Gralem w CoD'a 4 na FraguFX (nie kupowac do ps3 zadnych adapterow, bo to bubel:), tylko FragFX ) i akceleracja jest o wiele wieksza niz pad moglby pociagnac, wiec raczej to dziala bardziej jak myszka, i jest jednak bardzo pomocne, aczkolwiek pozostane przy padzie, bo jakosc wykonania tego urzadzenia jest srednia i pozostawia sobie wiele do zyczenia.

mkmario napisał(a):To ten filmik ?
...
www.ps3liga.pl - moj team ma 2 miejsce 
) i Team Sneaking mission (stealth camofulage).Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości