Moderatorzy: Snake., Bizon, GM

.

). Tak wi?c mit o tym ze MGS 3 chodzi doskonale spe?z? jak stare jajko z patelni.
.
barth napisał(a):a s?ysza?e? o czym? takim jak filtry? Zreszt? spójrz na Xbox'a 360 i jego emulacje poprzedneij konsoli, wszystko jest poprawione, pozatym bezsensem jest dla mnie stwierdzenie, ?e gra jest "jaka? taka nijaka" z powodu grafiki, bez obrazy, ale to jest jakie? takie p?ytkie.
...i wiem napewno wi?cej ni? ty.
Poza tym z tego co wiem to XBOX oferuje grafik? w rozdzielczo?ci 800x600 tak wi?c nie ma tu twoje stwierdzenie racji. Ró?nica miedzy tymi 2ma rozdzielczo?ciami jest kolosalna.
...nie jestem videofilem.

Jednak?e chodzi o sposób przedstawienia grafiki.
Je?li wszystko jest w jednym odcieniu, i pomimo zwi?kszenia nat??enia kolorów dalej ca?y motyw przewodni to kolor zielony Plus gdzie do tego dochodzi niska ro?dzielczo??, to wszystko sprawia, ?e obraz jest strasznie nieczytelny i przez to bardzo m?czy oczy.
Na szcz??cie MGS3 uratowa? si? w moich oczach jak tylko zmieni?em pare plansz, gdzie zrobi?o si? bardziej kolorowo. Jednak i tak taka niska rozdzielczo?? jest dla mnie m?cz?ca niestety.

.
i totalny n00bizm wielkiego Hero). Aczkolwiek zamierzam przej??, wi?c si? nie martwcie.
. Szczególnie teraz gdy sytuacja si? zmienia i powstaje (czy to normalnie na PC czy konwersje) wiele tytu?ów, które wymagaj? pada albo s? równie grywalna jak tytu?y na konsole. Granica si? ju? zaciera i to bardzo szybko (premiera RE4 i DMC 3 marzec/kwiecie?
). Skoro to powstaje to domy?lam si?, ?e coraz wi?cej producentów zacznie wydawa? gry na PC, bo tu te? jest zarobek.
.
.
Na PC brakuje mi jeszcze bijatyk, aczkolwiek w tym roku ma si? to powoli zmieni?, miejmy nadzieje, ze oka?e si? to prawd?

(i analiz rynkowych)
Je?li chodzi o MGSa 3 to nie jest ?le, wci?gn?? mnie nawet, aczkolwiek jest pare rzeczy, które mnie ?miesz? (przesadzona gestykulacja i totalny n00bizm wielkiego Hero).
Aczkolwiek zamierzam przej??, wi?c si? nie martwcie.
... :wink:
, wszystkie FPP (na konsolach jest ich pare) to trzy, gry typu Sims, Simcity, Civilisation, gry rodowe na PC (które potem zosta?y skonwertowane, przynajmniej niektóre na konsole).
(powoli si? zwi?ksza).
ale jest.
) nie ma sensu, wi?c zamykam swoj? argumentacj?.

Coraz wi?cej ludzi zdaje sobie sprawe, ?e kompy s? do pracy(ale tak naprewd? do pracy, a nie grania w pasjansa i sapera), a konsole do grania

PEACE ! 

.
.
), a niektórzy wol? jednak wrzuci? p?ytke i po prostu gra?. Ca?a filozofia.
.

Powrót do Metal Gear Solid 3 i Subsistence
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości