Moderator: GM
twilite kid napisał(a):Tylko co w języku angielskim Marines (piechota morska) mają wspólnego z "walk"? Skoro piechota to infantry, a nie "walkers".
Gac666 napisał(a):Z drugiej strony Walkerami określa się pojazdy kroczące, co wskazywałoby na MGS'a.
Szczur22 napisał(a):Dla tej gry jestem skłonny kupić PSP

Szczur22 napisał(a):Może po prostu jest to kryptonim tego nowego Metal Geara którego widzimy w trailerze?
SALADYN napisał(a):Tylko że on raczej lata nie chodzi.
ColonelAI napisał(a):Przecież PW nie wyjdzie na PS2 (stara konsola)... Ta gra ma też (...)Z tą częścią na PS3 to jest takie samo argumentowanie w stylu "Dlaczego MGS2 wyszło PS2 a nie PS1". Na prawdę chciałbyś wszystkie części na PS1?
kotlet_schabowy napisał(a):Jednak prawo rynku widocznie jest takie, że trzeba "inwestować" w nowszą, jakby nie było, żyjącą konsolkę.
- gra trafia na PSP ze względu na rozgrywkę która jest unikalna dla tego rodzaju sprzętu, stąd tytuł nie trafia na PS 3
Saladin01 napisał(a):Zapewne chodzi o kooperację czterech graczy, praktycznie możliwość przejścia trybu scenariuszowego we czwórkę. Nie wiem jak to wygląda na PS 3, może na PSP jest bardziej wygodne czy coś w tym stylu, bo na razie nic innego nie zostało nam zdradzone.
Saladin01 napisał(a): Już sobie wyobrażam te taktyczne podejścia w dżungli, za każdym razem od innej strony, nieliniowe zadania, możliwość przejścia zadań na wiele różnych sposobów - to zapewne oznacza te kilkaset godzin gry.
Saladin01 napisał(a): Nie wiem jak to wygląda na PS 3, może na PSP jest bardziej wygodne czy coś w tym stylu
Ad-hoc wymaga właśnie PS3 w pobliżu.
Saladin01 napisał(a):Przejście trybu fabularnego wraz z kumplami to dla serii rewolucja. Już sobie wyobrażam te taktyczne podejścia w dżungli, za każdym razem od innej strony, nieliniowe zadania, możliwość przejścia zadań na wiele różnych sposobów
Nie wygląda. PSP renderuje w niższej rozdzielczości niż PS2, więc sporo jest możliwe z tego też względu.ColonelAI napisał(a):Widział ktoś Gran Turismo? Przecież to wygląda jak czwarta część i proszę mi nie porównywać PS2 do PSP bo to coś innego.
Ale nie że nie chciałbym. Mówię tylko, że to jest mało możliwe. Tak mi intuicja i doświadczenie podpowiadają.
Gac666 napisał(a):zdecydowanie łatwiejsze do zrealizowania przy PSP niż PS3
Dlaczegoż niby to?
Już o multiplayerze MPO wszyscy zapomnieli?
Znamir napisał(a):Wszystko to przez zjawisko hikikomori (Maksymalne izolowanie się od bezpośredniego kontaktu z innymi osobami. Ludzie przez kilka/naście lat potrafią nie wychodzić z własnego pokoju z wyjątkiem wycieczek do WC).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości