Notice of Penalties Administered for Early Exit from Online

Tutaj rozmawiamy o MGO i MGO2

Moderator: GM

Notice of Penalties Administered for Early Exit from Online

Postprzez AkiEvans » Wt sie 04, 09 15:25

Notice of Penalties Administered for Early Exit from Online Play

On the scheduled maintenance on July 28 2009, we will implement a penalty system that penalizes players with a high rate of early exiting during online matches.
The penalties assessed are stated below.

Early Exit Rate 「Infrequent」:No Penalty assessed
Early Exit Rate 「Minimal」:Experience will be credited and GP will be reduced
Early Exit Rate 「Somewhat Frequent」:10 minute ban from matches Experience will be credited and GP will be reduced
Early Exit Rate 「Frequent」:30 minute ban from matches Experience will be credited and GP will be reduced

*The values for each rate will not be disclosed.

Players are not assessed penalties if the host has disabled the "log personal stats" under the host settings.

Thank you for your effort to make a pleasant online environment.

Taką wiadmość ostatnio otrzymujemy. A teraz o co chodzi bo nie zbyt moge tego zroumieć :( Z góry dzięki >:->
AkiEvans
Black Color

Postprzez Brylant156 » Wt sie 04, 09 15:27

Oto że jak będziesz uciekał z gry bedziesz karany.
Brylant156
Black Viper

Postprzez Gac666xx » Wt sie 04, 09 15:38

Jak czesto bedziesz uciekał to ban na dziesiec minut albo dłużej do tego odejmowany exp i gp.

Dotyczy tylko serverów gdzie zapisują się statystyki postaci.
Ostatnio edytowano Wt sie 04, 09 17:48 przez Gac666xx, łącznie edytowano 1 raz
What the frag ya lookin' at huh?
Gac666xx
Big Boss

Postprzez ColonelAI » Wt sie 04, 09 15:45

I bardzo dobrze. Ostatnio nie gram, ale tzw. leavers działali na nerwy. Niektórzy grali na zasadzie pojawiam się i znikam.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław Lem
ColonelAI
Raging Raven

Postprzez maciusman » Wt sie 04, 09 17:06

Szkoda ze Konami od razu nie wprowadzilo takich zasad , ale lepiej pozno niz wcale. Bo ci gowniarze , ktorzy graja tylko po to zeby pochwalic sie kumplom , nie uczciwie zdobytymi levelami i GP , rujnujac przez to cala gre , to plaga kazdego onlineu.
maciusman
Red Blaster

Postprzez AkiEvans » Wt sie 04, 09 19:10

No Thx :) wiec wiekszość tekstu dobrze zrozumiałem :)

A co do tej zmiany. To na jakiej zasadzie one działa. Jak system rozpozna czy wyszedłem by nie tracić statów czy po prostu musiałem skończyć??
AkiEvans
Black Color

Postprzez Brylant156 » Wt sie 04, 09 19:10

maciusman napisał(a):Szkoda ze Konami od razu nie wprowadzilo takich zasad , ale lepiej pozno niz wcale. Bo ci gowniarze , ktorzy graja tylko po to zeby pochwalic sie kumplom , nie uczciwie zdobytymi levelami i GP , rujnujac przez to cala gre , to plaga kazdego onlineu.

Whatever...
I tak łatwo ocenić kto jest prawdziwym graczem a kto nie.
Brylant156
Black Viper

Postprzez AkiEvans » Wt sie 04, 09 19:13

Brylant156 napisał(a):
maciusman napisał(a):Szkoda ze Konami od razu nie wprowadzilo takich zasad , ale lepiej pozno niz wcale. Bo ci gowniarze , ktorzy graja tylko po to zeby pochwalic sie kumplom , nie uczciwie zdobytymi levelami i GP , rujnujac przez to cala gre , to plaga kazdego onlineu.

Whatever...

Zgadzam sie w 100%.
AkiEvans
Black Color

Postprzez maciusman » Pt sie 07, 09 19:12

Brylant156 napisał(a):

Whatever...

Nie tak do konca "whatever". Ocenic kto jest prawdziwym graczem latwo , to fakt. Ale przez bande leaverow , ktorym zalezalo tylko na statsach nie dalo sie praktycznie nigdy rozegrac w pelnym skladzie RES albo TSNE. Bo jak tylko jakis fake 15 level dostawal czape , zaraz znikal z pola walki , po to zeby po minucie bezczelenie wchodzic jeszcze raz i tak w kolko. Block lista mi sie przez takich noobow zapelnila :) Teraz przynajmniej tak nie zwiewaja bo level zleci im bardziej niz od kulki w leb.
maciusman
Red Blaster

Postprzez Brylant156 » N sie 09, 09 09:23

Nie oto mi chodzi Maciusman kto gra troche orientuje sie w nickach i wie jacy gracze są top

chodzi mi o tych z 2tm,SP,DDl,SHinry,SPM4,PBO,PainKillers, i claej reszcie top klanów.

kto gra na survivalach w Reyu dobrze wie kto jest silny a kto nie ;P
Brylant156
Black Viper

Powrót do Metal Gear Online