Moderator: GM
Can be!Saladin01 napisał(a):Już widzę w tym działanie rusków.
SALADYN napisał(a):Patrioci w czasie akcji tej części jeszcze zdaje się nie powstali
SolidSimon napisał(a):Can be!
Ocelot wszak to głowny matacz całej serii. Nie może go tu zabraknąć.
Saladin01 napisał(a):SolidSimon napisał(a):Can be!
Ocelot wszak to głowny matacz całej serii. Nie może go tu zabraknąć.
Chociaż nie wiem jakby to się miało do MPO, które ukazywało raczej porażkę ekonomiczną ZSRR
Saladin01 napisał(a):Tyle że Filozofowie już wcześniej byli rozbici. Patrioci powstali cztery lata przed akcją Peace Walkera.
Proponuję poczekać na kolejny zwiastun bo na pewno coś więcej na nim ujawnią.No tak ale jak pisze w Timeline który przytoczył SolidSimon oni tylko zmienili nazwę a skoro to była wielka organizacja
Sal, możesz o tym przypomnieć, oznaczając spoilery dla innych? Skończyłem czwórkę tylko raz, dużo rzeczy mi już uleciało a chciałbm wiedzieć dlaczego timeline jest przestarzały.Saladin01 napisał(a):No tak ale jak pisze w Timeline który przytoczył SolidSimon oni tylko zmienili nazwę a skoro to była wielka organizacja
Nie, tamten timeline jest błędny. Patrioci to zupełnie inna organizacja od Filozofów - musisz zagrać w czwórkę niestety. Ta znów poprzekręcała fakty.
Saladin01 napisał(a):Choć być może mamy tutaj do czynienia z odłamem Filozofów lub ich ludźmi którzy nie pogodzili się ze stratą stołków.
metalgear.wikia.com napisał(a):The Patriots are an offshoot of The Philosophers, which included members of China, the Soviet Union and America.
SolidSimon napisał(a):Sal, możesz o tym przypomnieć, oznaczając spoilery dla innych? Skończyłem czwórkę tylko raz, dużo rzeczy mi już uleciało a chciałbm wiedzieć dlaczego timeline jest przestarzały.
No właśnie, więc skoro Patrioci pojawiają się już w MPO to i tym bardziej będą w PW, skoro ma to być sequel i ma się dziać około 5 lat po MPO. Aczkolwiek nie skończyłem jeszcze MPO więc nie znam dokładnych losów Patriotów. Trza to szybko nadrobić...Saladin01 napisał(a):MPO z kolei totalnie zanegowało ten pomysł pokazując iż Patrioci to niezależna organizacja która doszła do władzy po trupach Filozofów - przejmując Dziedzictwo i wchodząc w ich miejsce pod nazwą Patriotów.
uci napisał(a):a może są w to uwikłane odłamy filozofow np. z chin? jakaś dywersja ktora ma odciągnąć Patriotow i BB na bok i pozwolić im odzyskać kasę?
SolidSimon napisał(a):uci napisał(a):a może są w to uwikłane odłamy filozofow np. z chin? jakaś dywersja ktora ma odciągnąć Patriotow i BB na bok i pozwolić im odzyskać kasę?
W tej organizacji chyba nie mogłoby być mowy o takiej samowolce...
Saladin01 napisał(a):Mnie jakoś dziwi że czołg który ledwo co został wyprodukowany w Rosji, znalazł się już w Środkowej Ameryce.
Part I
-we need a place to rest/calm down
-we have gotten the approval of the government
-we need a helicopter for transportation
Part II
-I see their billboards/signs all around town
-who are their enemies?
-maybe it's their plan to make you guys leave
-I don't think so. did you see?
-all the military vehicles... there must be something going on
Part III
-professor/scientists...(?)
-you have to prove that you can shoot
-you used me?
-well of course.
-I can't get my position back
-I won't forgive you
Part IV
-is it you? where did you come from?
-the teacher told me to stay in school until I calm down
-oh, well he is. well that is safer
Part V
-how is the situation?
-it will take some time
-not till morning
-everyone rest
Part VI
-your father asked me to fix the roof and trim the grass
-I'm going to use the ladder to fix the roof, but the ladder will be taken while I fix the roof
-continue fixing the roof though
-it's higher than you think
-there's a poisonous snake. I want you to get rid of it
-I'll trap it and let it go
-it's a dangerous snake. it's killed so many
-I'm just going to let it go
-if you don't kill it, it's gong to kill you
uci napisał(a):Może to jest te natchnienie do stworzenia kraju najemnikow ktorych mógłby wynajmować takim właśnie krajom bez armii? a z tego idziemy dalej aż do OH?
a więc dobrodziej przedstawi, mam nadzieję, 'kulisy' i zaczątki powstawania Outer Heaven.The legendary 'missing link' in the Metal Gear Saga!
W demie wychodzi na jaw iż Master Miller zarządza organizacją Militaires Sans Frontieres. Jednostka wyrusza do Kostaryki gdzie ma za zadanie uratować dziewczynę Paz (imię oznaczające pokój z hiszpańskiego) z rąk tajemniczej organizacji. Dowiadujemy się także że Galvez, to nauczyciel Paz. Jak mogliśmy zobaczyć na skanach, posiada on mechaniczną czerwoną rękę.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości