Moderatorzy: Snake., Bizon, GM
jak i same naparzanie z karabinku w lataj?cego The Fury ... :wink:
Relict napisał(a):2-zasejwowa? zaraz na poczatku,wy??czy? playa i poczeka? 2 dni. To Snake bedzie spa? i po chwili wstanie,a The End trafi Snejka i go we?mie.
OCB ??? JAK TO trafi snejka i we?mie go ??? sorka ale nie rozumiem doko?ca ... :twisted:

:evil: Najlepszymi s? :
Snajperka Las I Boss.....Rewelacja....
To co wszytko otacza nas podczas walki daje klimacik niepowtarzalny......i akcja z poci?gnieciem za spust...jest niesamowita(az sie p?akac chia?o :( :( :cry: ) Naprawde nie chesz tego zrobic ale wiesz ze nie masz innego wyjscia.....Mysle ze Kojima i ca?a ekipa Konami sie naprawde napracowa?a i postara?a aby oddac nam, czyli graczom ten wspanialy klimat, który powoduje ?e ty sie stajesz tym g?ownym bohaterem....ze to nie jest zwykle trzymanie joypad'a
To by by?o wszytko na ten temat
:roll:
.
.
ROFL nigdy tego nie u?ywa?em.
Gac666 napisał(a):" poniewa? przy u?yciu auto-celowania"
Co? takiego istnieje ?ROFL nigdy tego nie u?ywa?em.
Gram na normal i walka z Volginem doprowadza?a mnie do sza?u ( noale juz pojalem jak z nim walczyc, pewnie na trudniejszych poziomach bym sobie poradzi?).
Zosta?a mi jeszcze The Boss i koniec gry, ech.
z racji tego, ?e strzelanie w korpus jest idiotyczne, nawet po 3-4 strza?ach zo?nierz potrafi sta?. No ale dzi?ki za u?wiadomienie, ?e co? takiego istnieje ;]. Przydaje sie pewnie w czasie ucieczki motocyklem nie ?Gac666 napisał(a):Nigdy w zyciu tego nie u?ywa?emz racji tego, ?e strzelanie w korpus jest idiotyczne, nawet po 3-4 strza?ach zo?nierz potrafi sta?. No ale dzi?ki za u?wiadomienie, ?e co? takiego istnieje ;]. Przydaje sie pewnie w czasie ucieczki motocyklem nie ?
.Gac666 napisał(a):Nigdy w zyciu tego nie u?ywa?emz racji tego, ?e strzelanie w korpus jest idiotyczne, nawet po 3-4 strza?ach zo?nierz potrafi sta?. No ale dzi?ki za u?wiadomienie, ?e co? takiego istnieje ;]. Przydaje sie pewnie w czasie ucieczki motocyklem nie ?

.
. Nie zrobi?o na mnie jakiego? wielkiego wra?enia w porównaniu do MGS 2 ;P.
. Adam mnie wkurza, ta jego gestykulacja jest TAKA nienaturalna, ?e g?owa boli.

Powrót do Metal Gear Solid 3 i Subsistence
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości