Moderator: GM
greenseed napisał(a):siemka tak dokladnie to kupilem MEM EXPANSION PACK dzisiaj wyczytalem ze dotego musze zakupic GENE EXPANSION PACK tylko jest taki problem ze w sklepie MGO tego niema jest tylko 5 dodatkow czy ktos mial z tym problem z gory dzieki za odpowiedz
greenseed napisał(a): siemka tak dokladnie to kupilem MEM EXPANSION PACK dzisiaj wyczytalem ze dotego musze zakupic GENE EXPANSION PACK.............
greenseed napisał(a):............. zeby cos kupic musze sie zalogowac i kiedy sie zaloguje czesc dodatkow mi znika i widze tylko :
1 METAL GEAR ONLINE MEME & SCENE EXPANSION NEW!
2 MGO Codec Pack 2 NEW!
3 METAL GEAR ONLINE PACK #2 MEME EXPANSION
4 MGO Extra Character Slot You can buy 7 more of this item.
5 MGO Codec Pack
i nie ma tam GENE EXPANSION PACK , tak rowniez bylo gdy kupowalem - mialem do wyboru tylko te 5 dodatkow
greenseed napisał(a): i jeszcze jedno - kupilem ten trzeci dodatek METAL GEAR ONLINE PACK #2 MEME EXPANSION a na maila przyszlo mi potwierdzenie ze kupilem
Product name: METAL GEAR ONLINE PACK #1 GENE EXPANSION
greenseed napisał(a):
czy jest mozliwosc uzycia tych charakterow poza opcja training solo?
tu znalazlem jeszcze takie info
* Please note that the above Characters cannot be freely selected. They will be randomly allocated to a player taking part in a game in which their use has been enabled.
czyli ze nie moge sobie sam wybrac kim i gdzie mam grac?
greenseed napisał(a):a czy mozesz mi napisac gdzie jest ta opcja i jak sie ja ustawia? czy trzeba usunac stary charakter?
dzieki za pomoc!
greenseed napisał(a):no widzisz i tu pojawia sie kolejny problem, gdy chce wejsc w opcje CREATE GAME , wyswietla mi sie komunikat - can not create game with current network enviroment
czy moze sie orientujesz o co chodzi?
jak widac to wcale nie taka prosta sprawa z tymi dodatkami i graniem online ( przynajmniej w moim przypadku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości