Deepthroath napisał(a):w ogóle można by było założyć polską ligę MGO, zrzeszać klany i poszczególnych graczy
wydaje mi się to realne tylko trzeba się dogadać.
w razie co psn id: ghettie
ps. co do gromu to mam mieszane uczucia, wielu z was używa tzw "boxpop" co wg mnie jest żałosne, dlatego wspólne granie nigdy nam nie wychodziło.. w każdym razie powodzenia!
Proszę mi powiedzieć co jest złego w używaniu box-popa i dlaczego Ciebie tak to boli ?
To tak samo jakby zakazać używania innych skilli (via AR3, Blade3 itp) bo dają komuś przewagę. Jeśli dzięki temu uzyskasz przewagę nad przeciwnikiem to dlaczego tego nie używać

Może Solid Snake był żałosnym menelem z kartonu bo ciągle w nim siedział? ;P Jedyna żałosna rzecz to robienie deathloopów , stosowanie glitchy i lagswitchy. Bieganie w kartonie , campowanie itp. to stałe elementy , tego specyficznego gameplayu jaki serwuje MGO

).I to nie nasza wina że gra tak ewoluowała (już rozchodzi mi się o MGO²) I jest tak jak w ewolucji albo się przystosujesz i nauczysz się grać z Boxpopem bądź giń marnie zabijany przez jak to ty nazywasz cziterów :o.