Pomoz kulowi

Och mój słodki, ach mój piękny pierdolniku.

Moderatorzy: Hal, GM

Postprzez SALADYN » Pt lis 27, 09 18:25

kul napisał(a):Z dotychczasowych badanich wychodzi ze nie mozemy mowic nawet o 'lokalizacji 1.0' ;)

Heh jak tak widzę co powyrabiali w MW2 to trzeba ci przyznać rację a o GoW III to już sie boje.
SALADYN
I was made to fight. I AM a gun

Postprzez uci » Pt lis 27, 09 18:36

a czy lokalizacje 2.0 nie miały się dotyczyć tylko gier sony na PS3?
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Postprzez SALADYN » Pt lis 27, 09 18:41

uci napisał(a):a czy lokalizacje 2.0 nie miały się dotyczyć tylko gier sony na PS3?

No tak ale praca kula jest raczej o ogóle gier video a za przykłady wziął tylko gry PeCetowe czemu się zresztą nie dziwie bo w końcu Killzone 2 i Uncharted 2 to jednak trochę za mało.
SALADYN

Postprzez uci » Pt lis 27, 09 19:31

gry PCtowe mają dłuższą historię w polonizacji, a także o wiele więcej sukcesów i wtop jeżeli chodzi o polonizację
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Postprzez SALADYN » Pt lis 27, 09 19:39

Dlatego kul napisał

kul napisał(a):Z dotychczasowych badanich wychodzi ze nie mozemy mowic nawet o 'lokalizacji 1.0' ;)
SALADYN

Postprzez Gillian » Pt lis 27, 09 23:10

SALADYN napisał(a):a o GoW III to już sie boje.
Ja się boję, jaką to "największą gwiazdę" mają ujawnić.
Zresztą po wpadkach w lokalizacji Uncharted 2 też nie do końca czułbym się taki pewny. Ale mimo wszystko - gratulacje za to, że coś robią z tymi lokalizacjami. Jeśli chodzi o MS i X360 to dobre polskie lokalizacje zleca jedynie europejski oddział MS i powstają one w takiej Irlandii ;] (vide Mass Effect).
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez Sylvan Wielki » Śr gru 02, 09 01:35

Ruler of all .
Done.
Obrazek
Sylvan Wielki
Mniejsza połówka "Myth busted"

Postprzez kul » Pt gru 11, 09 11:56

Chcialbym podziekowac wszystkim tym ktorzy sie przylozyli i wypelnili te ankiety tak jak odczuwaja.
Wiele sie mowi o tym, ze gry sa niepowazne, a gdy chcemy zrobic cos powaznego gro ludzi ma to konkretnie w dupie i przykladowo wypelnia takie ankiety na odwal sie. Co jest cholernie smutne, bo pokazuje ze nam samym nie zalezy na tym by traktowac nas powaznie. Bywa.
Troche mi szkoda ze do tych kilkudziesieciu wynikow ktore dostalem otrzymalem kilka opinii, ale widac forma przysylania ich na pw nie byla odpowiednia. Szkoda, bo o lokalizacji w Polsce sie wlasciwie nie pisze, a Wasze opinie sa cholernie istotna czescia wnioskow. No ale widac nie mieliscie ochoty/czasu/czegokolwiek, co rozumiem, ale niesmak pozostaje.
I bought a ceiling fan the other day. Complete waste of money. He just stands there applauding and saying "Ooh, I love how smooth it is."
kul
Niewidzialna Armia

Gram: O kurde...
Czytam: ...

Postprzez Simon » Pt gru 11, 09 14:37

Kul, ja wypełniłem chyba trzy...Przepraszam, miałem potem dokończyć ale zapomniałem.
No a o opiniach to pierwsze słyszę...
'A cornered fox is more dangerous than a jackal!'

Obrazek
Simon
Liquid Snake

Gram: MGSV The Phantom Pain

Postprzez kul » Pt gru 11, 09 15:09

Nie masz za co przeciez. Kto chcial ten wypelnil, ja material badawczy zebralem i juz. O opiniach jest na poprzedniej stronie, ale naprawde nie mam do nikogo o nic pretensji. Jedynie uwazam ze osoby dajace wszystkim grom same 1/2/3/4/5 bez wczytywania sie mogly sie nie fatygowac, bo to jest niepowazne.
I bought a ceiling fan the other day. Complete waste of money. He just stands there applauding and saying "Ooh, I love how smooth it is."
kul
Niewidzialna Armia

Gram: O kurde...
Czytam: ...

Postprzez Simon » Pt gru 11, 09 15:13

A tak tak, wróciłem na pierwszą stronę i tam rzeczywiście pisałeś o opiniach, my bad.
Natomiast ja osobiście wczytywałem się w pytania a moje odpowiedzi w ankietach były w pełni przemyślane.
'A cornered fox is more dangerous than a jackal!'

Obrazek
Simon
Liquid Snake

Gram: MGSV The Phantom Pain

Poprzednia strona

Powrót do Pierdolnik