http://www.gametrailers.com/video/exclu ... -war/61814
Gaia <3<3

Moderator: GM

Chaos - w mitologii greckiej jest to pierwotny stan egzystencji, z którego pochodzą pierwsi bogowie. Innymi słowami jest to pustka, czarna przestrzeń. Był złożony z mieszanki pierwiastków, które starożytni Grecy uważali za podstawę świata: ziemi, wody, ognia i powietrza. Po grecku chaos nazywa się Χάος, co oznacza "otwartą pustkę".
Chaos posiada trzy cechy charakterystyczne:
* jest bezdenną przepaścią, gdzie wszystko bezustannie spada. Jest to kontrast w stosunku do powstałej z niego ziemi, ze stabilnym gruntem.
* jest to miejsce bez ustalonych kierunków, gdzie wszystko spada we wszystkie strony.
* Jest to miejsce, które rozdziela: po rozdzieleniu nieba i ziemi chaos pozostał pomiędzy nimi.

Faja napisał(a):Mnie zastanawia fakt, że na jednym trailerze Kratos mówi - At the end there will be no chaos. Na innym zaś mówi - Chaos will rise again. Czy jakoś tak.
Rise napisał(a):EDIT: O, i właśnie sobie przypomniałem - co się stało z Mieczem Olimpu, Kratos zakopał go w ziemii, bo chciał być bardziej hardkorowy ?

uci napisał(a):no było jakies niebieskie ostrze którym Kratos asekurował się chyba przy takiej pionowej ścianie
Zauważ, że dwójka się kończyła tak, że Kratos zjednoczony z tytanami napierał na Olimp, a w demku końcówka jest taka, jakby on tego ognistego tytana atakował. Nie ma gdybać trza czekać na premierę i wtedy nasze wątpliwości się rozjaśnią.
A mnie w tym ostatnim trailerze gdzieś mignęło ostrze olimpu.
Operator napisał(a):Ratunku... Kratos mówiący po czesku, NIE!
Graficznie. Ciągle ostatnio wszyscy o tej grafice. Grafika będzie lepsza niż w Uncharted, to będzie killer oraz GOTY. Jakoś wszyscy zapominają, że dostajemy po raz 4 praktycznie to samouci napisał(a):W sumie jak GoW3 ma rozgromić oba Uncharted to chyba mus

twilite kid napisał(a):Graficznie. Ciągle ostatnio wszyscy o tej grafice. Grafika będzie lepsza niż w Uncharted, to będzie killer oraz GOTY. Jakoś wszyscy zapominają, że dostajemy po raz 4 praktycznie to samouci napisał(a):W sumie jak GoW3 ma rozgromić oba Uncharted to chyba mus

twilite kid napisał(a):Graficznie. Ciągle ostatnio wszyscy o tej grafice. Grafika będzie lepsza niż w Uncharted, to będzie killer oraz GOTY. Jakoś wszyscy zapominają, że dostajemy po raz 4 praktycznie to samo
.Faja napisał(a):To tak jak z każdym crapem wydanym przez BioWare
Bizon napisał(a):Faja napisał(a):To tak jak z każdym crapem wydanym przez BioWare
Mam nadzieję, że to sarkazm...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości