Moderator: GM
Saladin01 napisał(a):Stealth Gun i Electromagnetic Wave Gun to już czysta fantastyka. Ta gra toczy się w wirtualnej rzeczywistości jak nic.
A z drugiej strony lepiej mieć kilka głupich zabawek ... do zabawy, niż ich nie mieć, prawda?
Saladin01 napisał(a):A nasi towarzysze noszą maski stosowane w OctocamoA z drugiej strony lepiej mieć kilka głupich zabawek ... do zabawy, niż ich nie mieć, prawda?
Ja chcę ogon Raya...
Gac666 napisał(a):Saladin01 napisał(a):A nasi towarzysze noszą maski stosowane w OctocamoA z drugiej strony lepiej mieć kilka głupich zabawek ... do zabawy, niż ich nie mieć, prawda?
Ja chcę ogon Raya...
A ja: "This gizmo here". ;P
Saladin01 napisał(a):Nie chodzi o to że są ale jak je uzasadnić scenariuszem?
Tu nie chodzi o to czy chcemy czy nie, ale o jakieś sensowne uzasadnienie ich obecności.Xello napisał(a):Przecież faktycznie możecie ich nie używać...
twilite kid napisał(a):Tu nie chodzi o to czy chcemy czy nie, ale o jakieś sensowne uzasadnienie ich obecności.Xello napisał(a):Przecież faktycznie możecie ich nie używać...
Równie dobrze mógłbyś powiedzieć że przecież nie musimy korzystać z wyrzutni bomb nuklearnych w God of War.
deadspace6 napisał(a):Saladin01 napisał(a):Nie chodzi o to że są ale jak je uzasadnić scenariuszem?
A poco uzasadnienie takich zabawek w fabule? Jak dla mnie te "pierdołki" są tylko czymś na kształt żartu, albo po prostu odskocznią od właściwej gry.
Żaden MGS nie był realistyczny. Nigdy.
Jezuuu.... a w poprzednich częściach np z M4 też nie trzeba było korzystać, ale był i nie strzelał plazmą, choć nie jest konieczny do przejścia gry.Xello napisał(a):Jednak obstawiam, że na 99% żadnego z tych dziwolągów nie będziesz musiał użyć w grze - ani raz. Chyba, że będziesz miał ochotę. Więc o co się czepiać?
Ale to był bonus dostępny po przejściu gry! Teraz dostajemy jakiś dziwaczny sprzęt na normalnym wyposażeniu. Czy to jest tak trudne do rozróżnienia?Xello napisał(a):Potraktuj te zabawki jak magiczną bandanę zapewniającą nieskończoną amunicję w MGS1, to powinno pomóc
No i co? Przyjdzie taki "Sigint" i powie nam że EWG to z ghostbusters jest, a Stealth to z przyszłości kosmici przytargali?uci napisał(a):A i wyjasnie też pewnie będzie, jak np. w MGS4 czy MGS3 kiedy informacja lub Sigint wyjasniali nam każda broń/sprzęt.
twilite kid napisał(a):Ale to był bonus dostępny po przejściu gry! Teraz dostajemy jakiś dziwaczny sprzęt na normalnym wyposażeniu. Czy to jest tak trudne do rozróżnienia?Xello napisał(a):Potraktuj te zabawki jak magiczną bandanę zapewniającą nieskończoną amunicję w MGS1, to powinno pomóc
deadspace6 napisał(a):Skoro tak, to po co komuś dwuosobowy karton z działem? Jeden gracz musi nim sterować, a drugi strzela.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości