Moderator: GM

ArecaS w http://mgs.gram.pl/forum/viewtopic.php?p=70142#70142 napisał(a):Akurat na figurkę i soundtrack bym nie liczył... Dobrze będzie jak artbook dodadzą. A i sama konsola też będzie nieprzerabialna pewnie, więc lepiej kupić używanego fata albo 2004. Nie ma gorszego ograniczenia dla PSP niż oficjalny soft. Chyba, że sama konsola będzie w limitowanej wersji, ale nawet o to u nas ciężko.
Jedna gra na miecha mi styka.SALADYN napisał(a):A dla mnie nie ma gorszej rzeczy od zbrickowanej konsoli przez grzebanie w oprogramowaniu.
fightclub87 napisał(a):A z wyższym softem ( na pudełkach D, E, F, itd. ) można dostać za 600 zł
Lepiej na tym wyjdziesz.

.
.
.
ArecaS napisał(a):Fallout na PSP? O_o Gdzieś ty to dorwał, Gacu? Z tego co wiem, fizycznie nie ma możliwości żadnego z Falloutów na PSP odpalić z powodu zbyt małej ilości pamięci.

Z mojej perspektywy wydawanie kasy na PSP dla samych gier jest wyrzucaniem pieniędzy w błoto, bo interesujących mnie gier jest tam niewiele. A po przeróbce mam chociażby możliwość odpalania obrazów gier z PSXa, nie wspominając o tym co mówił już ArecaS - zrzucam romy kilku gier na kartę i raz, że nie muszę tachać UMD ze sobą, a dwa, że bateria znacznie wydłuża swój żywot.SALADYN napisał(a):Tak na poważniej to podzielam stanowisko Uciego i konsolkę kupiłem żeby grać w gry i korzystać z funkcji które przewidział producent
fightclub87 napisał(a):Mam pytanie, głównie do uciego i SALADYNa. Jaką macie pojemność karty pamięci. Bo jeśli nie zgrywa się na nią gier, masy pluginów itp. to chyba nie musi być zbyt duża? 4 GB styknie?

Faja napisał(a):Na końcu zwiastuna Patapon3 można zauważyc symbol pucharków. Czyżby trofea zmierzały na PSP?

Faja napisał(a):Na końcu zwiastuna Patapon3 można zauważyc symbol pucharków. Czyżby trofea zmierzały na PSP?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość