Moderator: GM

Ja tam nie wiem i mam nadzieję, że się nie dowiem dopóki nie zagram. Cała akcja ze spoilerami mnie ominęła, kiedy wyjechałem na weekend i nie miałem dostępu do neta ;DFaja napisał(a):Origami killer to...i tak wiadomo kto nim jest heheh.
natomiast jako na gre - jak dla mnie scenariusz jednak jest dziurawy i sterowanie irytuje - widzę w tym roku więcej pretendentów do gry roku (GoW3).
Sylvan Wielki napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=HyubR1rknBM
SALADYN napisał(a):W komentarzach do tego filmiku jakis buc pisze kto jest zabójcą , uważajcie.

[spoiler]spoiler[/spoiler]greyfox napisał(a):Mimo tych małych niedociągnięć, bardzo krótkiej rozgrywce, uważam że ja jako dorosły człowiek rozsądnie poświeciłem na tą grę te 2 stówy. Dla tych emocji, fabuły i całej reszty na prawdę warto. Dlaczego gra od 18+ ? Bluzgi ? Brutalność momentami ? Golizna ? Nie ! Uważam że młodsi odbiorcy mogli by jej po prostu nie zrozumieć.

Gac666 napisał(a):Cytat:
Co do tego się nie zgodzę. Jestem młodszy i rozumiem tą grę.
To czyżbyś nas oszukał podając swój wiek w profilu?
Wspaniała oprawa A, dobra oprawa V można powiedzieć : )Sylvan Wielki napisał(a):Wspaniała oprawa A/V.
Faja napisał(a):Które zakończenie miałeś?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości