Nie rozwal go za szybko
. W tamte wakacje udało mi się roztrzaskać 5 takich na treningach
.
Jak chcesz porządny miecz ostry to daj znać, załatwię Ci ;]. Albo kup tu http://dommiecza.pl/ powołując sie na mnie.
. W tamte wakacje udało mi się roztrzaskać 5 takich na treningach
.

Askel napisał(a):Które to są? (Wyprzedzam ogólną odpowiedź - tak, wiem, że to Fatal1ty. ; p )
.
LG 22" Flatron W2286L w technologii podświetlania LED.
:D sweeet!
Kolekcja książek ( oprócz tych na zdjęciu mam jeszcze Zaginiony Dziennik Indiany Jonesa i Indiana Jones Powraca ). Do uzbierania całej serii brakuje mi jednej książki - IJ i kamień filozoficzny. Po dziesiątym pewno będzie komplecik

oraz Indiana Jones: Last Crusade i Indiana Jones: Fate of Atlantis (2 mega przygodówki od Lucasarts) i masz kolekcje cacy
.

Pewno sobie kiedyś sprawię, tak samo jak skórzaną kurtkę Indiego 
Gac666 napisał(a):HA! Jak mogłem zapomnieć o swoim najnowszym zakupieLG 22" Flatron W2286L w technologii podświetlania LED.
Miałem kupić 24" by mieć Full HD, ale wolę jednak czas reakcji szybszy i lepszy kontrast ^^.
Obrazek
Wreszcie wywaliłem swojego CRT 17". Mmm... Assassins creed 2 i Mass effect 2 w 1680x1050:D sweeet!
32 ' Bravia (a co ). A podobno konsole > PC, "bo nie ma to jak rozsiąść się przed 32 TV" ....

...i męczysz się jak cholera, bo wzrokiem nie ogarniasz ; ).Sylvan Wielki napisał(a):W kinie siedzisz raptem kilka rzędów przed czymś co ma przekątną średniego budynku i
Bo wiesz nie kazdy 32" ekran nadaje sie do grania ;P.
? Ja mam metr i jest idealnie. Wiecie jest coś takiego jak biurko by móc sobie dopasować odległość
.
, boska boska i jeszcze raz boska.
. Steelseries przejęli firmę Zboarda.
.
koleś chyba nie wiedział po ile chodzi ta gra. Wszystkie książeczki i jakaś karta czy ankieta.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości