Nasz ninja będzie się za jego pomocą przemieszczał na znaczne odległości w tym "sandboxie"? A może to będzie dla Raidena jakieś wsparcie podczas walk?
deadspace6 napisał(a):1. Czy te dwa japońskie symbole, które mogliśmy zaobserwować w zwiastunie mają jakieś znaczenie? Czy są ściśle powiązane z tymi Raijin i Fujin?
deadspace6 napisał(a):2. Dlaczego nikt (no prawie) nie zwraca uwagi na to że w tym zwiastunie Raiden siedzi na Crying Wolf? Raiden nie wygląda jakby walczył z bestią.
Saladin01 napisał(a):Możliwe że bestia to tylko masowo produkowana maszyna.
uci napisał(a):no jest jeszcze szansa ze stara fotka to raiden renderowany na silniku 4ki, nowe to juz koncept do risinga?

deadspace6 napisał(a):W MGS4 pojawiły się cztery tego typu bestie. Każda z nich sprawiała wrażenie wyjątkowej i stworzonej specjalnie na potrzebę Piękności, która w niej zasiadała.
deadspace6 napisał(a):Sama wstążka którą razem z mieczem trzyma ninja też jest zagadką. Moim zdaniem jest to nowa broń bohatera - bicz, za pomocą którego postać atakuje przeciwników z bezpiecznej odległości, z pokładu "rumaka"
SALADYN napisał(a):Blee , bicz ? za bardzo Indianą Jones taki pomysł trąca tudzież inną Xeną , oby to tylko była pamiątka np bandana po Snake'u.
uci napisał(a):miała ogon, zdecydowanie
deadspace6 napisał(a):Sprawdziłem w artbooku
SALADYN napisał(a):Nie dość że ładnie wygląda to jeszcze się przydaje co
SALADYN napisał(a):A pamiętacie bonusową bandanę którą Snake mógł nosić na tankowcu za zdobycie ileś tam blach ???
Sięgała aż do ziemi
revil92 napisał(a):Dla mnie jest to bardzo fajny pomysł z bandaną i większość to doceni tak mi się zdaje;)

Powrót do Metal Gear Rising: Revengeance
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości