Moderator: GM
revil92 napisał(a):Ja mam 4Gb Orange i chasa mi idealnie już mam dobry wynik będę walczył za was;)
Askel napisał(a):Jakbyś tam był. A najlepsze jest to, że ja mam neta 8mb. To jakiego potrzebuję, żeby móc sobie pozwolić na przyjemność online?

Askel napisał(a):Jakbyś tam był.
revil92 napisał(a):W rankingu 200 jest już trzech Polaków łał jaki szoker nie...
:) 

deadspace6 napisał(a):dostać się do pierwszej dwusetki więc może jeszcze dam rade (nie gram w multi).
Simon napisał(a):Jeśli nie grasz w multi to o dwusetce możesz tylko pomarzyć...
Nie sądzę, żeby było zapóźno, jednak żeby się w tej 200 na dobrym poziomie utrzymać, to trzeba by grać codziennie tak z 2h. W moim przypadku to wystarczyło, by z 106, wskoczyć na 95 (w jeden dzień). Dwa dni mnie nie było i spadłem o 10 oczek.Ja tak samo sobie odpuszczam jest za późno by już nadrobić i doścignąć
Simon napisał(a):Chłopaki, macie już wszystkie tapety? Jeśli tak, to wrzuć ktoś ostatnie dwie;]
SALADYN napisał(a):zamiast 18 (tej gdzie Snake trzyma tonę żelastwa) był theme w klimatach PW dla PSP.
SALADYN napisał(a):Możecie go sobie zassać z stąd a wygląda on właśnie tak.
SALADYN napisał(a):Moim zdaniem znacznie lepiej do tego theme'a pasuje ta tapetka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości