Ostatnio za mną chodzi, żeby sobie jakiegoś wypasionego Technica kupić : ). Tych z motywami jakimiś kosmicznymi, pirackimi etc nie lubiłem. Miasto było jedynie fajne. Ale i tak rządziły Technic!Gac666 napisał(a):Co jak co, wolę się już pobawić klockami, niż jopić się w ekran.
.
.

Gac666 napisał(a):Zestawy robione 15-20 lat temu oferowały dużo większe możliwości
.
SALADYN napisał(a):Niedawno ukazały się LEGO Prince of Persia.
Gac666 napisał(a):LEGO spyrius (moja ulubiona seria)

. Osobiście też byłem fanem Ice planet, Space Police (1 i 2), M-tron, R-tron (chyba, nie pamietam, ci czerwoni), Aquanauts też było super, szczególnie z tymi małymi nożykami ;P.
, najzabawniejsze było to, że kierownica była nówka i chodziła najsztywniej ze wszystkich moich kierownic ;P). Połamanych części miałem niewiele, bo ogólnie starałem się dbać. Niestety LEGO nie opatentowało nigdy dobrych i wytrzymałych części typu antenek i te niestety z wiekiem się psuły.
.
Ja nie potrafię do dziś zrozumieć, jakim cudem zniknął mi wielki ludzik z Lego Technic. Po prostu wyparował. Wyjechałem z rodzicami na ferie, po powrocie nie mogłem go znaleźć. Potem nawet podczas przeprowadzki się nie znalazł. Podejrzewam, że musiał mi go ktoś zawinąć ukradkiem podczas zabawy :/.Gac666 napisał(a):Osobiście nie przypominam sobie bym kiedykolwiek zgubił jakikolwiek klocek
No tak jak mówiłem, dla mnie te ceny są w porządku. Nie mówię o cenach sugerowanych, ale rynkowe nie sa złe. Kiedyś próg cenowy często był nie do przekroczenia. Kilkaset złotych 15 lat temu a dziś to jest spora różnica.no i cena obecnych pozostawia wiele do życzenia.
. Ja system uwielbiam dlatego, że ma dużo mniejsze klocki i dzięki czemu można je wykorzystać do zabudowy "szkieletów" pojazdów z Technic. Zresztą to w Systemie pierwszy raz pojawiły się światłowody ;P.
.

twilite kid napisał(a):Ja nie potrafię do dziś zrozumieć, jakim cudem zniknął mi wielki ludzik z Lego Technic. Po prostu wyparował. Wyjechałem z rodzicami na ferie, po powrocie nie mogłem go znaleźć. Potem nawet podczas przeprowadzki się nie znalazł. Podejrzewam, że musiał mi go ktoś zawinąć ukradkiem podczas zabawy :/.
solidus grabczas napisał(a):Czasy piękne były to chociaż ceny dobijały
Raiden napisał(a):Co do Bionicle, to pierwsze serie były jeszcze jako tako niezłe.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości