revil92 napisał(a):Ja tutaj nie chcę jakiegoś Devil May Cry
Saladin01 napisał(a):zapowiada się hardkorowy cyberpunk
Tidus93x napisał(a):zapowiada się ostra siekanina, a nie skradanka.
Raiden napisał(a):Z tym hardkorowym to chyba lekka przesada
Oby tylko na PS3 było, bo jak nie no to trzeba zbierać pieniążki na Xboxa(znowu:( ).
Tnij wszystko do woli - to nowe hasło nadchodzącego Metal Gear Solid: Rising. Czy gra zamieni się w klasyczną siekankę? Producent gry, Shigenobu Matsuyama, mówi o tytule jako o grze akcji jakiej nikt jeszcze nie widział. System gry prezentuje szczególny rodzaj walki mieczem, w którym dano nam sporo swobody zwłaszcza w kwestii niszczenia środowiska. Destrukcja obejmuje praktycznie wszystko, włącznie z elementami budynków, poprzez przecinanie ciężarówek, na odrąbywaniu kończyn kończąc. Najwyraźniej niszczenie maszyn zaoferuje nam dostęp do źródła energii, pobieranego z wyrwanych części machin. Trailer kończy się sceną w której Raiden prezentuje swoje umiejętności....niszcząc arbuzy na stołach. To aluzja do jednego z pierwszych zwiastunów MGS 4.
Saladin01 napisał(a):Początek: ten mrok, wilgoć, sceneria jak dla tego typu produkcji i potężne machiny bojowe.
będzie bosko jak dostaniemy otwartą metropolię.
Gac666 napisał(a):Proszę tylko oj proszę by nie było żadnego Stealth/optic camo
Coldman napisał(a):Powiem szczerze, że ten wszędobylski nacisk na MIECZ to nie tylko czcze gadanie. Ten miecz może naprawdę "koncepcyjnie" pokazać coś nowego w gamingu.
No nie, wcale. W MGS4 gra się jak na PSXie ze współczesną grafiką.dotychczasowy koncept wcale nie jest skostniały.
Saladin01 napisał(a):mundury i elementy maszyn przypominają te z czwórki
Raiden napisał(a):Przy okazji zauważyłem że przeciwnik będący w powietrzu którego Raiden tnie nieco przypomina żołnierzy z MGS4.
Coldman napisał(a):Obczaiłem Trailer jeszcze kilka razy i... muszę zmienić zdanie o 180 stopni
Saladin01 napisał(a):Ciekawe czy użyjemy innych broni.
Hal Emmerich napisał(a):Więc czyżby też wydarzenia z czwórki oczami Raidena?
uci napisał(a):Ciekawi mnie ten przedmiot na plecach, może to jakiś ''pojemnik'' na miecze i noże a nie railgun?
Powrót do Metal Gear Rising: Revengeance
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości