Moderator: GM

K4thos napisał(a):(zwłaszcza, że cały czas nie wiadomo jakiej klasy będzie ten artbook)
K4thos napisał(a):Dzięki za odpowiedzi.
deadspace6, najtańszy koszt wysyłki u tego sprzedawcy do PL to $41,25, co wydaje się absurdalną kwotą biorąc pod uwagę fakt, że sama gra w sieci gamestop jest niewiele droższa a zwykłe przesyłki z US do Polski wcale nie szokują swoimi cenami. Ta edycja nie jest moim zdaniem warta aż takich pieniędzy (zwłaszcza, że cały czas nie wiadomo jakiej klasy będzie ten artbook).
SALADYN, skontaktowałem się z użytkownikiem NintendoPassion. Mam nadzieje, że zgodzi się pośredniczyć w tej transakcji. Dzięki za wskazanie zaufanej osoby
deadspace6 napisał(a):K4thos napisał(a):(zwłaszcza, że cały czas nie wiadomo jakiej klasy będzie ten artbook)
Cytuje z Gamestopa: "35-40 page Exclusive artbook". Pewnie książeczka A5, lub wielkości pudełka na UMD. Cudów bym się po tym nie spodziewał. Jak dla mnie nie opłaca się.
K4thos napisał(a):mam nadzieje, że jako założyciel tematu mam zaklepany zestawik CE+bandanaDzięki wielkie za pomoc.
SALADYN napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=z4SCh094MxI&feature=related
Jak dla mnie owy artbook jest wart zachodu.
SALADYN napisał(a):To ja bym sobie zaklepał jeden z tych trzech egzemplarzy jak do ciebie dojdą jeśli można a tymczasem wstrzymam się z zakupem na ebay , przy okazji , pisałeś wyżej że będziesz mieć na sprzedaż zestaw akcesoriów od Hori , na niego również mam chrapkę.
SALADYN napisał(a):Na dniach to kiepsko bo na ten miesiąc mam pieniądze mam już zaklepane więc raczej pogadamy dopiero na początku następnego miesiąca.
A te karty to rzeczywiście ładny kawałek gadżetu ale coś nie mają wzięcia bo na ebayu leżą już od dawna i mało kto je kupuje , nie ma ich nawet na DieSnake , choć popraw mnie jeśli się mylę to chyba nieoficjalny gadżet ???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 0 gości