ArecaS napisał(a):Polecam także zaliczyć jeden z aktorskich filmów, gdzie grał David Hayter. ;P
Ocwelot napisał(a):Vexille
"Appleseed" skończyłem po śmierci tego ziomka w ciele cyborga - scenariusz, aktorstwo = dno. Dla mnie to jedno z najsłabszych merytorycznie anime jakie widziałem. Wizualnie jednak świetnie.
(choć tu nie miało oczywiście to miejsca) Fanem DragonBalla raczej nigdy nie byłem i nie będę, fabularnie to nie dla mnie acz oglądając walki (widowiskowe zresztą) można się rozerwać lekko. Cóż wymienił bym jeszcze całkiem niezłe anime Metropolis i Grand Prix gdzie jednym z bohaterów był Niki Lauda mistrz F1Ookami napisał(a):Highschool Of The Dead
(Przypominają mi się moje wydziwiania nad The Best Is Yet To Come) - ale nie wiem, czy da się je w ogóle porównywać. Zresztą nie wizualne fajerwerki, czy jakaś tam niesamowita fabuła (widać było, że mają cholernie dużo dobrych pomysłów i lepiej by wyszli na zrobieniu choćby krótkiej, ale serii), w klimat mnie wbiła ścieżka dźwiękowa, której słucham do dziś.

Coldman napisał(a):Nie polecam tego komedio-horroru tylko osobom, których odrzucają baardzo duże... kobiece piersi
SALADYN napisał(a):Swoją drogą to owe anime jako pierwsze w Polsce jest emitowanie w pełni legalnie na youtube z polskimi napisami , co wy na taki sposób dystrybucji ???
A wolno spytać czy ktoś nie wie na jakiej to zasadzie na YT jest w pełni legalnie niby? Chodzi mi raczej o "zasadę działania" niż jakieś podstawy prawne. 

SALADYN napisał(a):Swoją drogą to owe anime jako pierwsze w Polsce jest emitowanie w pełni legalnie na youtube z polskimi napisami , co wy na taki sposób dystrybucji ???

Ocwelot napisał(a):pytanie tylko, czy oni coś z tego mają.
Pablo Querte napisał(a):moja figurka Asuki była brudna w paru miejscach i miała kilka białych plam na biuście.

uci napisał(a):W tym przypadku zaczynam uważać że zachód zaczął w końcu dorównywać Jap. w dziedzinie tworzenia seriali animowanych i pochodnych w stylu do Anime.
uci napisał(a):Swoja droga chodza plotki o sequelu do Avatara Legendy Aanga.
Przecieki wskazują na historie nowego avatara, a akcja miała by się dziac 70 lat po pierwszym serialu w czasach gdy 4 krainy wchodzą w erę steampunku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości