Metal Gear Solid 4 musi wrócić

Newsy o wszystkich wydarzeniach z Metal Gear Solid - Zanzibar

Postprzez SaladinAI » Pt wrz 03, 10 14:28

Od czasu ukazania się MGS 4: Guns of the Patriots minęło już sporo czasu, ponad dwa lata, w tym czasie stary Snake mógł wyciągnąć kopyta i zgnić w grobie. Jego życie utrzymują jednak fani, którzy od dłuższego czasu domagają się od Kojimy i spółki wprowadzenia do gry trofeów. Wasz głos został usłyszany - od czasu wypowiedzenia tych słów nie wiele się zmieniło. Światło na sprawę rzuca sam Kojima, jednak w znacznie szerszym kontekście.

Całość znajdziecie poniżej:

http://www.mgs.gram.pl/news.php?readmore=1854

Zapraszamy do komentowania!
To swego rodzaju błędne kolo: roboty tworzące inne roboty
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez Tidus93x » Pt wrz 03, 10 16:37

Pisałem już na głównej, więc powtórzę się tutaj. Wykorzystanie Move może być po prostu skokiem na kasę, dodatkowo z dodaniem trofeów. Chyba że to ma być rozszerzenie jak do MGS2 (Substance) i MGS3 (Subsistence). Może to dawno zapomniany projekt Existence?
Obrazek
Tidus93x
Jack the Ripper

Postprzez Osvelot » Pt wrz 03, 10 16:59

To ja też się powtórzę - że "Existence" jest zaklepane przez Subsistence, DVD numer 3, to z filmem. Za to sam pomysł na rozszerzoną wersję jest bardzo, bardzo godny. Ba, wtedy bym i nawet na świeżo kupił! I konsolę bym ogarnął! Bo granie u kogoś w coś takiego, jak MGS4, to wątpliwa przyjemność, coś jak wpieprzanie ciastek przez szybę cukierni. Nie wiem, co prawda, co mogliby dodać - za to Kodżi na pewno by wiedział, jakby chciał.
Obrazek
"From now on... call me Big Bonus."
Osvelot
Solidus Snake

Gram: w pici-polo na małe bramki

Postprzez SaladinAI » Pt wrz 03, 10 17:47

Tidus93x napisał(a):Wykorzystanie Move może być po prostu skokiem na kasę

Dla mnie Kojima ma fioła na punkcie nowych rozwiązań technologicznych - musi położyć łapy na wszystkim co nowe, taki jego styl.

Ocwelot napisał(a):To ja też się powtórzę - że "Existence" jest zaklepane przez Subsistence

Nie, Konami zarejestrowało tą nazwę oddzielnie, długo po wydaniu MGS 3: S. Swego czasu myśleliśmy że to nowy metal, ale od tego czasu nic w temacie się nie ruszyło.
To swego rodzaju błędne kolo: roboty tworzące inne roboty
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez Osvelot » Pt wrz 03, 10 18:43

Saladin01 napisał(a):Nie, Konami zarejestrowało tą nazwę oddzielnie, długo po wydaniu MGS 3: S. Swego czasu myśleliśmy że to nowy metal, ale od tego czasu nic w temacie się nie ruszyło.

O, a to świeżonka. Znaczy się, arcyszpiegowskie wiadomości z głębin dwudziestej kurtyny. Kto wam takimi szczegółami sypie, tak swoją drogą - Ocelot? :U

Tak czy inaczej - serię zabawnych filmików, Secret Theater, też bym w wydaniu MGS4 ujrzał chętnie. Tak w temacie.
Obrazek
"From now on... call me Big Bonus."
Osvelot
Solidus Snake

Gram: w pici-polo na małe bramki

Postprzez kul » Pt wrz 03, 10 19:05

I bought a ceiling fan the other day. Complete waste of money. He just stands there applauding and saying "Ooh, I love how smooth it is."
kul
Niewidzialna Armia

Gram: O kurde...
Czytam: ...

Powrót do Wieści z Zanzibaru