Moderator: GM
).

), grafika, klimat ciężkiej i mrocznej rzeczywistości, alkohol, prostytucja, obijanie się po mordach, wszystko jest tak jak sobie wyobrażałem i tak jak twórcy obiecywali.
.
.

Wiedźmin na średnich detalach dobrze chodzi na GF 6800, 1gb Ram 400mhz i procesorze AMD 64 3000+
Co do filmiku - tytuł nie ma absolutnie nic wspólnego z tym co jest zawartością filmu.
Gac666 napisał(a):ty może 20% mocy procesora w tym momencie wykorzystujesz.
SALADYN napisał(a):Kiedy w grze mam możliwość zakupu lub zdobycia srebrnego miecza ???
)Operator napisał(a):SALADYN napisał(a):Kiedy w grze mam możliwość zakupu lub zdobycia srebrnego miecza ???
Dostaniesz go "fabularnie" przed jedną misją. (nie chcę pisać którą, żeby spoilerów nie było)
twilite kid napisał(a):Gac666 napisał(a):ty może 20% mocy procesora w tym momencie wykorzystujesz.
Może podczas gry ; ). A komputerów nie składa się tylko do gier.
Gac666 napisał(a):twilite kid napisał(a):Gac666 napisał(a):ty może 20% mocy procesora w tym momencie wykorzystujesz.
Może podczas gry ; ). A komputerów nie składa się tylko do gier.
... Nie załamuj mnie twilite ok? No przecież, że w Wordzie też tylko 20% wykorzystuje!!!!!!one11n1on1oen1o1
Ogólnie to prawie każdy specjalistyczny program wymaga dość sporych nakładów sprzętowych.
"uczciwi gracze powinni być nagradzani, a nie karani".
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości