z siebie zadowolony, ?e taki fajny Metal Gear Rex stoi w moim pokoju...
no mo?na powiedzie? ze podobnie!hehe

adison napisał(a):Adamska napisał(a):S?odki ten twój Rex... ale jeszcze s?odszy ten dywanik![]()
Uuu, forum o szerokiej tolerancji, wypas
Prawie jak enzym w czwartki (tylko ludzie 3miasta b?d? wiedzieli o co chodzi:P).

Adamska napisał(a): Tak si? sk?ada, ?e jestem tu troch? d?u?ej ni? ty...
Poza tym je?eli to ma sie odnosic to wszystkich u?ytkowników fotum to przez to zdanie jakby zablokowa?e? sobie mo?liwo?? pisania czekolwiek tu.Adamska napisał(a): wi?c jak masz pisac co? bezsensownego to lepiej nie pisz tego wogóle...
adison napisał(a):Adamska napisał(a): Tak si? sk?ada, ?e jestem tu troch? d?u?ej ni? ty...
Raczej ja jestem d?uzej na forum strony Outer Heaven, uwierz.Poza tym je?eli to ma sie odnosic to wszystkich u?ytkowników fotum to przez to zdanie jakby zablokowa?e? sobie mo?liwo?? pisania czekolwiek tu.Adamska napisał(a): wi?c jak masz pisac co? bezsensownego to lepiej nie pisz tego wogóle...
FOX HUND napisał(a):No z oko?o 3 godziny sp?dzi?em nad tym Rex'em. Teraz mam wi?cej lego od kuzyna co pozwoli mi na udoskonalenie mojego Rex'a, bedzie wiecej szczegu?ów, które sprawia iz nowy Metal Gear bedzie wyglada? tak ja ten z Gry...Postaram sie-nie zawiode WAS

Podrasowany ju? jest REX, tylko mam ma?y problem ze zdj?ciami...mam nowego phona i nie mam oprogramowania, aby móc z (pochwale sie) Motorolki V3 wrzuci? na kompa zdjecia :( Co do planów zwi?zanych z dalsza "produkcj?" Figurek z Lego.....no jest post?p-mam klocki od kuzynów(wooho) co pozwoli mi na zbudowanie.....(niespodzianka) 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości