Biały. Taki... czysty.
ArecaS, a czy na europejskim PSS jest Castlevania SotN? Bo coś mi się zdaje, że jednak jej tam nie ma. (Taaak, wiem, można z Amerykańskiego, ale jak tak, to czemu nie ma na europejskim?)
@Operator
Nie ma, bo na europejskim PSS gówno jest tak naprawdę. Wyjątki to FM3 i VS. Ale jak se SCEE leci w kule, to co zrobisz? Jedynie na Amerykę konto założysz. A tam to już naprawdę jest z czego wybierać.
Shelby. Takim sposobem jest (chyba) zawiązany mój krawat. Nie jestem pewien, bo był wiązany jakieś 3-4 lata temu i do teraz nic z nim nie było zmieniane (dlatego na dzień dzisiejszy wygląda komicznie).
Dune z 2003? rozumiem że chodzi o mini serial Children of Dune z 2003 roku.
Zdecydowanie Dune z 1984 roku, trzeba jednak brać pod uwagę że film sam w sobie jest dość ciężki i może się wydawać dość nudny (że o dość baśniowym klimacie nie wspomnę) Różni się nieco od tego co mieliśmy w książce, za sprawą własnej wizji reżyseria Davida Lyncha. Niemniej losy Paula Atrydy, mesjasza (Mahdim) Fremenów są ciekawie przedstawione.
Składak. Przyznam, lubię jednoślady, ale nienawidzę jak jeżdżą dresy skuterkami z odrąbanymi rurami wydechowymi i brzmi to co najmniej źle.
"Stare" Resident Evil (1,2 i 3) czy "nowe" (4 i 5) ?
kite (niuprawialem ani jednego ani drugiego) z zalozenia jestes niezalezny w swoich wyczynach, ty i wiatr a nie tak jak w weak ze zaleznys od motorowki
samochod z silnikiem diesla czy benzynowym?
... odkąd nie jesz mięsa, salami to dla Ciebie rarytas...
Na zimno, no exceptions. Jedynym ciastem które dobrze smakuje (przynajmniej w moim przypadku) na ciepło jest szarlotka. Jak jeszcze leży obok gałka lodów to jest niebo w formie jadalnej.
Pierwszy Wiedźmin czy drugi? (chodzi o grywalne adaptacje książek)