Operator napisał(a):Nic nie brałem, od Kropki fasolki wolę nie pożyczać, więc wizji nie ma.
Ale cóż, dzięki za informację z tym wydrukiem, mi drukarka nie działała za dobrze ostatnio, dlatego wolałem nie kombinować.
Jeżeli chodzi o ten tytuł to cóż... Uczę się w szkole, w której około 5 osób (nie licząc mnie) z całej 100 osobowej gromadki wiedzą kim jest Solid Snake. Z tych 5 osób tylko jedna osoba rozróżnia Solida od Big Boss'a (i znowu to nie ja).
No to tak czy siak sprowadza się do tego że 5/100 osób skuma, co znaczy ten napis, ale będzie on dla nich oczywistością, a 95/100 i tak nie zatrybi co za Beg Baws. Lepiej bez.
SALADYN napisał(a):Kozak świata z ciebie , dzięki wielkie , tylko teraz muszę ten obrazek jakoś przerobić na 44KB a i pewnie pikseloza będzie za duża.
Aaa, zapomniałem o limitach i o tym, że tagi IMG nie działają w sygnaturze (nie to foro) - już jest wersja mniejsza. Trochę żal na jakości przyciąć, ale jest zrobione co się dało. Jakbyś próbował u siebie, to by się zlały te paski, co są co jeden piksel i byłoby paździerzowo. Pozdrawiam.
twilite kid napisał(a):Haha, ale wypas ;D
People Eating Tasty Animals ; )
Zawsze uważałem to rozwinięcie skrótu PETA za moje credo. Jestem mięsaninem. A aktywiści z PETA to dla mnie prawdziwi terroryści, którzy zresztą biją ciągle poniżej pasa i stosują taktyki godne Hermana Goeringa i mu podobnych.
PS. CHOLERA - czyli trzy sygny z szinkałowym Snejkiem też się do niczego nie nadają. Szkoda tych limitacji, ogólnie rzecz biorąc. Internety poszły ostro do przodu, kilkadziesiąt KB nie powinno stwarzać wiele problemów raczyj. Kiedyś jeszcze pamiętałem, po co były regulacje. Ba, w czasach zamierzchłych miałem modem i naprawdę je doceniałem.