FF2 idzie za 20zł bo więcej to już kradzież
Jakby co jestem pod gg, bo w planach mam pozbyć się je na koszt RE5 Gold

Simon napisał(a):Ookami napisał(a):W związku ze zmianą barw u mnie w zespole, pojawiły się zmiany w sprzęcie
Nice. Ile takie cuda kosztują?

a służą dzielnie przez kolejne 7-8 
nareszcie
Używka, wydanie francuskie (gra in inglisz, ofkoz), pudełko poharatane, ale za to stan płyty idealny i cena niezwykle kusząca (50 zł + przesyłka). Fakt, że za te pieniądze jeszcze miesiąc temu miałbym angielską nówkę na Amazonie, ale za brak refleksu/kasy się płaci. Natomiast naprawdę było warto.
Urokiem przerobionych konsol jest to, że na listonosza nie trzeba czekać i, choć grę dostałem dziś, to od momentu zakupu zdążyłem już trochę pograć i muszę przyznać jedno - gra ryje beret. W tym miejscu chciałbym podziękować Lazuli, która na ostatnim czacie przekonała mnie by dać szansę trójce zanim się wezmę za czwórkę. Dzięki temu nie minął mnie kawał dobrego szpila. 

W kolorze grafitowym (nie do dostania w kraju kwitnącej Wisły
) Bardzo dobrze wykonany, matowy. "Strzelę" kilka zdjęć, jak zamontuje go na pistolecie i przesmaruje 
) i kartę 8GB.
. A pod takim androidem (iOS pomine wymownym milczeniem przez brak alternatyw) masz szereg playerów do wyboru, w tym chyba najlepszy PowerAmp 

).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości