The Sorrow

Posty dotyczące MGS 3 i Subsistence

Moderatorzy: Snake., Bizon, GM

The Sorrow

Postprzez Uzion » Śr gru 27, 06 19:06

Mam pytanie. O co chodzi w walce z The Sorrow (o ile mozna to nazwac walka)? Jak go pokonac? Jak to zakonczyc?
Uzion
The Fury

Postprzez wredny » Śr gru 27, 06 19:09

Idzisz ciagle za nim :> wzdloz rzeki,albo jak nie chcesz dostac jego kamuflazu to wez pigulke smierci i potem uzyj zeba (ozyw sie).
Obrazek
wredny
Fatman

Postprzez Uzion » Śr gru 27, 06 19:22

Problem w tym ze nie mam tej pigulki juz :/ To mam caly czas za gosciem isc, tak?
Uzion
The Fury

Postprzez SaladinAI » Śr gru 27, 06 19:26

Idziesz za The Sorrow aż ten zawiśnie nad swoimi zwłokami. Gdy już to zrobi po prostu go dotknij, wtedy natychmiast zginiesz. I gdy już pojawi się ekran kontynuacji wciśnij L2 i wybierz Revival Pill. Powrócisz do normalnej gry i po sprawie.
To swego rodzaju błędne kolo: roboty tworzące inne roboty
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez Uzion » Śr gru 27, 06 19:37

Gdy Sorrow bedzie ZWISAL NAD SWOIM cialem mam go walnac i tyle? Troche to bez sensu tak samo jak ta schizofremiczna atmosfera i te duchy przelatujace onok Snake'a i wogle...
Uzion
The Fury

Postprzez SaladinAI » Śr gru 27, 06 19:41

Gdy Sorrow bedzie ZWISAL NAD SWOIM cialem mam go walnac i tyle?

Ta, tylko go dotknij

Troche to bez sensu tak samo jak ta schizofremiczna atmosfera i te duchy przelatujace onok Snake'a i wogle...

No co ty. Imo najbardziej klimatyczne sceny w całej grze.
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez Uzion » Śr gru 27, 06 19:53

Dzieki. A dlugo trzeba za nim isc i unikac te przezroczyste poczwary przy okazji???
Uzion
The Fury

Postprzez uci » Śr gru 27, 06 22:05

możesz poporstu utopic się w wodzie...

w pewnym sensie mozna uznac że snake jest martwy w tej walce i znajduje się w świecie sorrowa, stąd te wszystkie schizujące klimaty w tej bitwie.;)
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Postprzez SaladinAI » Śr gru 27, 06 23:07

A dlugo trzeba za nim isc i unikac te przezroczyste poczwary przy okazji???

Jeśli już do niego dojdziesz otrzymasz wypasiony camo eliminujący hałas Twoich stóp, natomiast jeśli się utopisz wcześniej camo przepadnie.

BTW: Długość tej drogi zależy od ilości zabitych przez Ciebie przeciwników w grze.
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez Johny Sasaki » Cz gru 28, 06 15:59

Nie masz go walnac, tylko idziesz idziesz idziesz (po drodze mijasz duzo/malo trupow, w zaleznosci od tego jakim rzeznikiem jestes) i jak dojdziesz do jego zwlok, to umrzesz. A jak chcesz Fake Death Pill to sobie wydlub widelcem w celi.
ObrazekObrazek
Johny Sasaki
Zanzibar

Gram: MGS2,3,5

Postprzez solid_stolec » Cz gru 28, 06 17:28

gościu, odpowiedzi na większość twoich pytań są na stronie głównej zanzibaru. poświęć trochę czasu i poszukaj na własną rękę.
chainsaw gutsfuck.
solid_stolec
Running Man

Postprzez Uzion » Cz gru 28, 06 17:58

Stolec, po to jest forum zeby otrzymywac odpowiedzi na zadawane pytania, a na zanzibarze tego nie znalazlem. Fake pill nie mialem bo wykorzystalem ta pigulke zeby wydostac sie z celi. Poszedlem za Sorrowem do konca i mam ten camo. Tak ogolnie to przeszedlem juz gierke i teraz zaczynam od nowa ;) Aha, na marginesie: mialem strasznie dluga droge ;D Dziekuje za pomoc.
Uzion
The Fury

Postprzez Uzion » N sty 07, 07 14:21

Mam pytanie. Przeczytalem na Zanzibar ze The Sorrow pomoga nam w walce z bossami. Moge wiedziec jak ta pomoc wyglada? Bo jakos nigdy tej pomocy nie zauwazylem oprocz tej na wstawkach filmowych jak pokazywal jakas informacje.
Uzion
The Fury

Postprzez PiotrB » Wt sty 09, 07 11:37

Uzion napisał(a):Mam pytanie. Przeczytalem na Zanzibar ze The Sorrow pomoga nam w walce z bossami. Moge wiedziec jak ta pomoc wyglada? Bo jakos nigdy tej pomocy nie zauwazylem oprocz tej na wstawkach filmowych jak pokazywal jakas informacje.

Właśnie o to chodzi, że pokazuje Ci ile masz jeszcze czasu na ucieczkę z Groznyj Grad.
PiotrB
The Fear

Postprzez Sheva » So mar 19, 11 12:21

Scena z The Sorrow jest niesamowita... chyba najbardziej klimatyczna i przerażająca jaką do tej pory widziałem w mgsach, teraz będę się jeszcze dłużej zastanawiał zanim kwadrat nacisnę. Ale pytanie mam inne: The Paina i The Fury załatwiłem usypiaczem a mimo to spotkałem ich w tej rzece! Dlaczego tak jest? I jak to się ma do ewentualnego przechodzenia gry na zero zabójstw?
p.s.
Żołnierze ze skręconymi karkami to był dopiero koszmar...
Sheva
Arnold

Postprzez Simon » So mar 19, 11 12:45

PiotrB napisał(a):Właśnie o to chodzi, że pokazuje Ci ile masz jeszcze czasu na ucieczkę z Groznyj Grad.

Że jak? Pokazuje częstotliwość, pod którą możesz zadzwonić by wydostać się z celi.
'A cornered fox is more dangerous than a jackal!'

Obrazek
Simon
Liquid Snake

Gram: MGSV The Phantom Pain

Postprzez SALADYN » So mar 19, 11 13:00

Sheva to się ma nijak do przechodzenia bez zabijania czyli nie zaliczają ci tego do licznika trupów , jest to fabularnie wytłumaczone tym że każdy boss w grze posiada mikro bombę aby jego ciało nie dostało się w ręce wroga więc mimo tego że ty ich usypiasz to oni giną.

Ci żołnierze o których piszesz mają poderżnięte gardła i rzeczywiście tu trzeba Kojimie przyznać że udało mu się sprawić że żałowałem zabijania tych żołnierzy , mocarny motyw.

Simon PiotrB dobrze pisze w czasie gdy Volgin sobie gada i kopie Evę można kilka razy zauważyć Sorrow'a z tabliczką na której jest licznik czasu pozostałego do detonacji C3 , nie mów że tego wcześniej nie zauważyłeś ?
SALADYN
I was made to fight. I AM a gun

Postprzez Simon » So mar 19, 11 13:32

SALADYN napisał(a):Simon PiotrB dobrze pisze w czasie gdy Volgin sobie gada i kopie Evę można kilka razy zauważyć Sorrow'a z tabliczką na której jest licznik czasu pozostałego do detonacji C3 , nie mów że tego wcześniej nie zauważyłeś ?

A tak, mea culpa, coś takiego było.
Zauważyłem ale bardziej w pamięci zapadł mi motyw z częstotliwością:P
'A cornered fox is more dangerous than a jackal!'

Obrazek
Simon
Liquid Snake

Gram: MGSV The Phantom Pain

Powrót do Metal Gear Solid 3 i Subsistence