twilite kid napisał(a):Tożto miało ze 200 stron, nie więcej...
kul napisał(a):Ja tam kupuję w selkarze i nie zdarzyło mi się jeszcze za jakąkolwiek pozycje zapłacić więcej jak 32.
Ale to może celowo, wydawca chce odstraszyć ludziska od tej grafomanii pseudointeligenckiej* .Idę do księgarni i patrzę na nowego Dukaja - już za Mass Effect 2 płaciłem mniej...
Co i tek nie zmienia faktu, że przy ogólnym rozrachunku, oszczędność plasuje się na takim poziomie w którym mam wrażenie iż oferuje się promocję w stylu kup pan pięć, szóstą dostaniesz gratis.
Apropo... dzisiaj patrzę w księgarni na reedycje Wiedzmina - pierwszy stosunkowo cienkiutki tom ponad 40zł... szaleństwo.
twilite kid napisał(a):Poza tym w Matrasie -25% prawie na wszystko.
twilite kid napisał(a):Apropo... dzisiaj patrzę w księgarni na reedycje Wiedzmina - pierwszy stosunkowo cienkiutki tom ponad 40zł... szaleństwo.
Informujemy, iż w ramach Światowego Dnia Książki wszystkie zamówienia złożone 27 kwietnia 2011 od godziny 00:00:00 do godziny 23:59:59 objęte są darmową dostawą na terenie całej Polski.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości