a mi się wydaje że był tylko wszyscy od razu ustawiają na direct commands.
LL, mi chodziło o polecenia "w polu" czyli rozdzielcie się i mordujcie przeciwników.
Z Junpeiem nie ma,
CO!? Cholera... w P4 były ze wszystkimi prawie, a tu
...Moderator: GM
a mi się wydaje że był tylko wszyscy od razu ustawiają na direct commands.
Z Junpeiem nie ma,
...
Fool Arcana się nazywa. ^^ Ale tak na dobrą sprawę, to niewiele się traci. W sensie, SL jest nadal 23, a główni bohaterowie i tak mają dość sporo czasu antenowego żeby się rozwinąć. Ty się lepiej na reszcie linków skup. Polecam zwłaszcza Hermit (i błagam, nie zespoileruj go sobie, bo ja to sobie będę do końca gry chyba wytykał >_<') i Devil. 

[spoiler]to ten z wachlarzem, tak?[/spoiler]Lazuli Lapis napisał(a): za to koleś od SL temperance
ArecaS napisał(a):(i błagam, nie zespoileruj go sobie
IMO póki co rządzi nagranie Fuuki, ale ono jest chyba dopiero po Yakushimie.
Lazuli Lapis napisał(a):Devil arcana to chyba jeden z najlepszych w grze...
Nie no, naprawdę fajnie się rozwija. Szkoda tylko, że Persony z niego nie wykorzystam, bo Beelzebub jest obrzydliwy. xP

Lazuli Lapis napisał(a):ArecaS, ja w pierwszej chwili myślałam że go odratują

Operator napisał(a):Orpheus ma syndrom Izanagiego chyba - potrzeba shitoladu EXPa aby dobić do następnego poziomu
no i wejście miał zarąbiste...

ArecaS napisał(a):Beelzebub jest obrzydliwy. xP

Spokojnie, też nie zamierzam mieć. A jak się zrobi przypadkiem, to od razu na broń pójdzie! ^^ Hell yeah, ATK 450!
Operator napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=6wxZMX_XAlA podzielę się z Wami "radością"

ale swoją drogą to o kasę w P3 nie musisz się aż tak martwić, bo szybko się tam nabija, zwłaszcza na dalszych piętrach bo oczywiście im głębiej włazisz do Tartarusa tym większe sumy znajdujesz. W P4 to JEST problem, bo w skrzyniach z tego co pamiętam już się nie znajduje kasy tylko itemy, które (o ile skrzynia nie jest złota - a żeby taką otworzyć w czwórce to i tak trzeba mieć klucz
) w większości są do dupy niestety i nawet jak się je sprzedaje to się dużo nie zgarnie :\ chociaż, jest jeden sposób...

Lazuli Lapis napisał(a):OP, używałeś kiedyś w 4 triku z Great Kingiem w... jednym z ostatnich dungeonów?
i wam jak będziecie się zbliżać do końca gry radzę to samo, bo bez kilku person ze zróżnicowanymi typami można się niemiło przejechać w pewnej walce... tyle mogę powiedzieć bez spoilerów :]
Ja generalnie mam kilka Person żeby szybciej SLe maksować, ale jak już mnie przeciwnicy w danym bloku przestają mieć na dwa strzały, to biorę sobie jakąś jedną i ją expię.
Praktyczne. Fajne skille potem wpadają.

Taaak, ale z tego co mi wiadomo to koksiłeś wszystkich, aby mieć ich w równowadze. Jakoś mi się przypomina P4, jak to MC był niby na tym samym co reszta, a słaby jak cholera. Tu tak samo. A może się to jeszcze zmieni (oby).ArecaS napisał(a):U mnie w październiku wszyscy w okolicach 42 levela, tylko MC koks i na 50.
Pierwszy raz boss sam mi się zabił. ^^

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 0 gości