Jeżeli jest tu jakaś osoba, która by NAPRAWDĘ chciała w niego grać przy takim zestawie, a nie jedynie narzeka "bo mogli", to raczej tylko ona może się tu wypowiadać.

ArecaS napisał(a):No a PO chyba nikt nie żałuje, nie?
Raiden napisał(a):Wolałbym albo wszystko w HD albo nic
ArecaS napisał(a):a nie jedynie narzeka "bo mogli"

ArecaS napisał(a):Nie zapominajmy o jednej banalnej rzeczy - byznes ys byznes. Nikt niczego nikomu nie każe kupować.

ArecaS napisał(a):Nie zapominajmy o jednej banalnej rzeczy - byznes ys byznes. Nikt niczego nikomu nie każe kupować.
SALADYN napisał(a):Panowie popatrzcie co sie działo po wydaniu GoW Collection
twilite kid napisał(a):Czy to nie wystarczające powody na to, by taką edycje wydać?
SALADYN napisał(a):Wątpię ale sam co-op między pstrójkami jak dla mnie jest wystarczający.
To chyba jedyna szansa żeby sobie z kimś w co-opie pograć jak już mi gra wpadnie w łapki.

Raiden napisał(a):czego się nie robi w imię jubileuszu serii

ArecaS napisał(a):To się robi w imię kasy, a nie jubileuszu serii.
ArecaS napisał(a):Bo to na dobrą sprawę by był taki sam odgrzewany kotlet, tylko z porcją sosu oprócz nowej panierki.
Raiden napisał(a):Skoro uważasz że oni potrzebują gry na już, to dlaczego tak na dobrą sprawę jej nie ma i jest MGSHD ?

ArecaS napisał(a):Ludzie po prostu nie mogą zapomnieć o marce.
ArecaS napisał(a):Naprawdę, gówno ich obchodzi, że jakiśtam Raiden narzeka na ich lenistwo
No mów to nam, którzy mamy po kilka egzemplarzy niektórych MGSów ; ). To HD będzie moją chyba piątą MGS2oferuje im się to samo co kupowali kiedyś tyle że w HD.

Raiden napisał(a):Po części to co sam napisałeś potwierdza tylko to że MGSHD to czysty skok na kasę, który według mnie hamuje w jakimś stopniu ciągłość fabularną serii.

Powrót do Metal Gear Solid HD Collection
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości