uci napisał(a):SR2 to tylko efekt tego że tuz przed wydaniem SR1 postanowiono na szybko zmienić zakończenie tak by można było zrobić kontynuację - a potem jeszcze jeden tytuł żeby wypełnić wizję które raziel miał jeszcze za czasów SR1.
uci napisał(a):jedyny plus że fabularnie wybrnęli z tego dość gładko
.
No mi też. Dlatego po lewej stoi Darksiders, które często przyrównuje się do SR : )SALADYN napisał(a):brakuje mi tego klimatu jaki sobą reprezentowała ta seria
Bo kolekcjonuję wszystkie GT ; ). A teraz nawet konsoli jeszcze nie mam, żeby w to zagrać ; ).Pabian napisał(a):Po co kupiłeś demo jeśli pewnie masz GT5/na pewno będziesz miał.
Ja bym się obraził. Akurat SR to było takie fajne action adventure, których teraz brakuje. Mało akcji, więcej kombinowania. Po co kolejny slasher, kiedy ich teraz tyle na rynku...SALADYN napisał(a):W obecnej generacji zrobiliby z tego uniwersum slashera, nie obraziłbym sie o ile wyleciałby ten cały backtracking.

Wszystkie czyli jeden.Pabian napisał(a):TK, a masz też wszystkie Concepty ?
. Tylko jeszcze na pada muszę poczekać (pewnie do tygodnia do mnie dofrunie), bo na klawiaturze coraz mniej wygodnie mi się gra (zwłaszcza w fotelu...), a teraz prawie wszystko obsługuje x360 pada.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości