Japonia testuje Metal Gear Solid HD

Newsy o wszystkich wydarzeniach z Metal Gear Solid - Zanzibar

Japonia testuje Metal Gear Solid HD

Postprzez SaladinAI » So paź 29, 11 13:20

Wydaje się że Japończycy nie są aż tak bardzo zainteresowani reedycją w wyższej rozdzielczości. Potwierdzają to w końcu badania najbardziej oczekiwanych tytułów w tym kraju. Zdjęcia zdają się jednak temu przeczyć

http://mgs.gram.pl/wordpress/2011/10/29 ... -solid-hd/
To swego rodzaju błędne kolo: roboty tworzące inne roboty
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez kALWa888 » So paź 29, 11 15:51

Zainteresowanie niby małe, to normalka. U mnie to samo. W każdej chwili mogę odpalić sobie MGS2, 3 itp, na chwilę obecną nie czuję tęsknoty, bo wszystko to mam. Może i stoiska są oblegane z okazji reedycji HD, ale myślę że to czysta ciekawość. Ja też bym podszedł sobie sprawdzić dla porównania. Ten stopień zainteresowanie ma się kiepsko w porównaniu z tym jakie towarzyszyć będzie najnowszemu "dużemu" MGSowi. I ciekawe, czy Rising można takim mianem okreśłić, skoro nie ma przy nim numerka?
Obrazek
Obrazek
kALWa888
Liquid Snake

Postprzez SaladinAI » So paź 29, 11 16:32

Pracuje przy Rising blisko 200 osobowy zespół - tyleż samo co przy MGS 4, ta sama ekipa. w sumie, także ludzie którzy pracowali nad Peace Walkerem. To nie jest tak że wszyscy Ci ludzi sobie gdzieś poszli i sama amatorka została.
To swego rodzaju błędne kolo: roboty tworzące inne roboty
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez SALADYN » So paź 29, 11 22:03

Przy lisim silniku tez trzeba podłubać.
SALADYN
I was made to fight. I AM a gun

Powrót do Wieści z Zanzibaru