Hideo Kojima reżyserem Rising?

Newsy o wszystkich wydarzeniach z Metal Gear Solid - Zanzibar

Hideo Kojima reżyserem Rising?

Postprzez SaladinAI » Pt lis 04, 11 18:55

Takie rozwiązanie pozwoliłoby na zachowanie ciągłości na linii dobrze to znam. Rozpacz jednych, uradowanie innych. Bo Kojima to pewna jakość, sprawdzone schematy, zarazem…sprawdzone schematy, które nie muszą budzić tych samych emocji co kilka lat temu. Ale skąd przypuszczenia że to Kojima stanie za sterami Metal Gear Solid: Rising?

http://mgs.gram.pl/wordpress/2011/11/04 ... gs-rising/
To swego rodzaju błędne kolo: roboty tworzące inne roboty
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez kALWa888 » Pt lis 04, 11 19:22

Mi by to przypadło w gust gdyby sobie Koji reżyserował. Może nie pójdzie w utarte schematy? Ale to już się okaże po premierze gry.
Obrazek
Obrazek
kALWa888
Liquid Snake

Postprzez SALADYN » So lis 05, 11 01:20

kALWa888 napisał(a):Może nie pójdzie w utarte schematy?

Peace Walker uratował honor Koji'ego gdzie zaszalał z zmianami, pominę fakt czy to dobrze że znowu przejmuje reżyserkę bo ja już chcę zagrać !
SALADYN
I was made to fight. I AM a gun

Postprzez Coldman_3 » So lis 05, 11 01:22

kALWa888 napisał(a):Może nie pójdzie w utarte schematy?

Jeśli efekt finalny ma być tak grywalny jak Peace Walker, to niech idzie w te schematy i dwa razy.
"Revenge with a Vengeance"
Coldman_3
banan

Postprzez Snake_VR5 » So lis 05, 11 11:46

kALWa888 napisał(a):Mi by to przypadło w gust gdyby sobie Koji reżyserował. Może nie pójdzie w utarte schematy?

Pójdzie, bo od lat w kwestii MGS trzyma się ich kurczowo. Jedynie wspomniany Peace Walker coś w tej kwestii zmienił i to dało jakąś nadzieje. Rising raczej też zapowiada się że pójdzie własną ścieżką, ale pytanie co dalej. Być może schematy powrócą ale w jakiejś innej zaskakującej formie.
Snake_VR5
Jack the Ripper

Powrót do Wieści z Zanzibaru