Moderator: GM
facecamo napisał(a):Przy bosach custom jest chyba 36 gości do uśpienia i zawsze chodzą po dwóch po bokach pojazdu wiec Fulton Sleep Gas Mine wystarczy mi tylko na 10 zawodników + normalny fulton na 13 to daje 23 i reszta zostanie wiec na rangę S nie mam szans.C. Gustawa FR nie mam i juz o tym pisałem.
geenoff napisał(a):A teraz z innej beczki:jak odblokować trofeum: I’m dead serious
Saladin01 napisał(a):Dzisiaj obczaiłem aparat: te zdjęcia gdzieś można zapisać? Czy trzeba mieć specjalny aparat jak w dwójce?
SALADYN napisał(a): Na PS3 wszystko się elegancko zapisuje automatycznie na dysku bez przerywania gry, co do XO to niestety nie mam pojęcia.
Saladin01 napisał(a): I jeszcze to: mam Walkmana ale dostępny jest tylko kawałek MGS Saga History (czy jak to się nazywa). Jest jeszcze Calling to the Night ale nie mogę go wybrać - trza to odblokować? Bo w sumie tam działa tylko przycisk Play oraz Stop.
SALADYN napisał(a):Po zrobieniu zdjęcia na PS3 czy PSP na ekranie wyskakuje informacja że zapisało się na dysku więc może bez dysku do XO nic nie zdziałasz.
SALADYN napisał(a): Zaglądałeś ostatnio do szkiców ?

)
SALADYN napisał(a):Google twierdzi że zdjęcia zrobione aparatem w PW na X360 zapisują się gdzieś w menu
SALADYN napisał(a):szczuru nie rozumiem pytania misja numer 33 to właśnie walka z ZEKE'iem ?
Jeżeli po prostu pomyliłeś numer misji to po spełnieniu wszystkich warunków musisz ukończyć jeszcze trzy dowolne Extra Ops za wyjątkiem misji treningowych (mogą to być już raz ukończone zadania) i dopiero wtedy Miller powiadomi cię że Zadornov znowu uciekł.
Wtedy wybierz Extra Ops 001 koniecznie jako Snake i w singlu, gdy wejdziesz na górę strzelnicy włączy się odpowiednia scenka.
Miller nadal się nie odzywa - wykluczam też możliwość przeoczenia tego - sprawdzałem przed chwilą i w misji 001 nadal nie ma tego ruska na górze :/
- interesuje mnie fabuła
)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości