uci napisał(a):wygląda staro - ale znów wypowiedź na temat Paz daje do myślenia że akcja w demie to max miesiąc do dwóch po akcji w PW.
Chyba że przed złapaniem Paz ta ukrywała sie jakiś dłuższy czas
. Dodam jeszcze, że wydaje mi się, że gra zostało zaprezentowana tak jak będzie wyglądać na obecnych konsolach - a więc na next-gen będzie jeszcze lepiej (sick !).
Saladin01 napisał(a):A ja jestem zaskoczony że fabuła tak mocno bazuje na historii Peace Walkera. Normalnie wątki są kontynuowane, jest przedział czasowy a tu lądujemy wprost z tamtych wydarzeń jakby się nic nie stało. Dobrze że mam grę a sobą.
. Tak więc skoro GZ ma być prologiem (zakładamy, że fabularnym) do MGS5, to ten drugi będzie opowiadał albo o wydarzeniach sprzed MGS1 albo, wg podstawy jakiejś dodatkowej historii z GZ, będzie jej finałem, po MGS4 (aczkolwiek to mniej możliwe, biorąc pod uwagę wypowiedź BB w epilogu MGS4, gdzie jasno dał do zrozumienia, że "ich" historia się już zakończyła).

uci napisał(a):Oby się nie okazało że cały GZ zacznie się i skończy na camp Omega a reszta gry to już next gen:P
jak GT 5 prolog i GT5.

uci napisał(a):A co do kontynuacji fabuły z PW, liczę że będzie to tylko na potrzeby etapu w obozie Omega
uci napisał(a):Z drugiej strony czy taka piątka kontynuująca fabułę Old Snake'a nie wykopała by z kanonu Risinga?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości