Johan napisał(a): a Japończycy z konsolami MS będę musieli obejść się smakiem... lub zainwestować w PS3
Johan napisał(a):Z drugiej strony zabawna rzecz - konsola, na którą Rising w poprzedniej postaci powstawał jako dla konsoli wiodącej, została tak potraktowana
Saladin01 napisał(a):Poza tym chyba Bayo 2 zostanie wydane wyłącznie na WiiU. Się porobiło.
O ile dobrze wiem to poziom sprzedaży XO w nipponie jest żenujący i nakład takiej gry musiałby być bardzo malutki
Saladin01 napisał(a):O ile dobrze wiem to poziom sprzedaży XO w nipponie jest żenujący i nakład takiej gry musiałby być bardzo malutki
A nie mogli o tym pomyśleć na początku?

jestem głeboko oburzony wieścią że bayo 2 może być exem na WiiU (choć wedle plotek bayonetta nie pogramy)
Saladin01 napisał(a):A nie mogli o tym pomyśleć na początku?
A nie mogli o tym pomyśleć na początku?

Johan napisał(a):jestem głeboko oburzony wieścią że bayo 2 może być exem na WiiU (choć wedle plotek bayonetta nie pogramy)
A wydawcą ma być Sega czy Nintendo? Bo jeśli Sega, to może być to tylko tymczasowy exclusive.
Czego żałujesz? Przecież własnie nie skasowali gry tylko ją odratowali.

boje się że przez multi oberwie się singlowi który tak lubiłem
Spadek formy przy GoW3 odczułem
przyznam się bez bicia że w Ducha Sparty nie grałem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości